Sabadell

Centrats en les matèries pendents del curs passat

Sabadell. David de Navas avança dos dels objectius de l'equip amb vista a la temporada que comença: millorar a domicili i ser més sòlids al darrere

Si l'esperpent que acompanya el futbol espanyol darrerament ho permet i no hi ha cap nou contratemps en el cas Múrcia, el Sabadell iniciarà diumenge el curs amb la visita del Betis a la Nova Creu Alta. Vaja, tota una prova de nivell per començar la batalla, tal com relata el porter David de Navas, que serà titular. “Ens espera un rival complicat, ja que té futbolistes de molt de nivell que han destacat a primera”, va dir el segon capità arlequinat, que tot i això no creu que hi hagi cap contrincant especial en aquest aspecte: “L'any passat ja es va veure, en aquesta categoria no hi ha partits que es puguin guanyar amb facilitat.”

El discurs del porter madrileny, centrat sobretot en el treball diari, abraça també algunes de les línies mestres que vol seguir el Sabadell en la campanya que ara s'obre. Hi ha algunes assignatures pendents del curs passat i la plantilla espera aprovar-les. “Hem d'intentar trobar l'equilibri entre els números a casa i els que sumem a fora. Si continuem igual a Sabadell i millorem a domicili, imagineu quants punts aconseguiríem...”, va dir De Navas, que creu que cal fer un coixí a camp contrari per si les coses no acaben de rutllar a la Creu Alta: “S'ha d'evitar la sagnia de punts a fora, perquè a casa sempre podem acabar fallant.”

Més enllà de trobar aquesta simetria, David de Navas també espera que l'equip faci un pas endavant en la seva solvència defensiva. Durant la pretemporada, la millora s'ha albirat, tot i que el porter té molt clar que “en competició oficial tot canvia i s'ha de dur a terme tota la feina, consolidant-la.” Miquel Olmo, en tot cas, ha insistit de valent en aquest aspecte: “És un dels punts que el mister ha intentat treballar des del principi.”

David de Navas també va parlar de com l'afer Múrcia afecta els futbolistes. Estar-ne al marge –relata– no és fàcil: “Et descentres, sobretot al principi, quan sorgeix el problema i cada dia et diuen una cosa diferent. Després, t'intentes abstraure i mires de preparar-te per jugar, perquè al final has d'acabar acatant la decisió que prenguin.” El porter de 37 anys, això sí, va voler reclamar un major rigor legal i més protecció per al futbolista en aquest tipus de situacions.

LES FRASES

Hem d'intentar trobar l'equilibri entre els números a casa i a fora, i evitar la sagnia de punts a domicili del curs passat
Hem millorat l'aspecte defensiu en la pretemporada i ara que ve la lliga cal dur-ho a terme
David de Navas
PORTER i capità DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)