Sabadell

Miquel Olmo, contrari a tocar l'estil de joc

Sabadell. El tècnic terrassenc és conscient que el seu equip ha de millorar en defensa però no vol renunciar al futbol que practicava en el curs passat

Per bé i per mal, el Sabadell la temporada passada tenia un estil de joc tan obert que feia gaudir i patir a parts iguals la seva afició. La presència de jugadors amb gust pel futbol tècnic i molt verticals va provocar que els arlequinats fossin dels conjunts més golejats de la categoria, cosa que va significar l'assignatura pendent dels d'Olmo. L'entrenador és conscient d'aquest dèficit per al seu equip però no vol que això signifiqui que ha de renunciar al futbol d'atac.

Olmo continuarà apostant per un 4-3-3, el sistema que li va donar millors resultats durant el curs passat. “Vam començar la pretemporada amb un 4-4-2 perquè crèiem que era el que millor s'adaptava al nostre registre, però ara creiem que el 4-3-3 se'ns adiu millor”, afirmava el tècnic del Sabadell que sí que creu que el seu equip té l'obligació de millorar en defensa. “Vivint l'experiència del curs passat tenim la responsabilitat de millorar al darrere. En aquesta categoria, el més probable si encaixes tant, és que acabis patint”, reconeix el tècnic. Olmo, però, no vol renunciar al joc que gairebé el porta a jugar una promoció d'ascens a primera divisió. “Per molt que vulguem millorar en defensa, des del respecte al rival, el meu equip anirà a buscar la pilota i intentarà anteposar el seu estil, el de futbol ofensiu”, explicava el terrassenc, que creu que el seu equip “tindrà més cura en l'aspecte defensiu” però que això no vol dir tenir una “mentalitat defensiva”.

Longás i Hervás, dubtes

El Sabadell s'entrenarà avui a porta tancada en l'últim entrenament de la setmana abans del partit contra el Betis (diumenge, 19 h). Avui se sabrà si Antonio Longás i Javi Hervás estan en disposició de comptar per a l'equip. Si tots dos completen la sessió amb el grup, és molt segur que participin en el partit de demà, per bé que Longás no sortirà de titular. El migcampista aragonès, després de descartar-se-li una lesió al genoll, podrà anar comptant en aquest principi de temporada per a Miquel Olmo tot i que fa més d'una setmana que no s'entrena amb els seus companys.

El cas de Javi Hervás és diferent ja que ha tingut molt protagonisme amb l'equip en els partits de pretemporada i aquesta setmana ha tingut alguns problemes musculars. Si es troba bé, l'andalús sortirà de titular ja que el cos tècnic no disposa de gaires més alternatives: Antonio Hidalgo fa setmanes que està de baixa.

El club arriba als 3.000 socis

El Sabadell va anunciar ahir que ja supera la xifra dels 3.000 socis, cosa que suposa quedar-se a uns 150 abonaments de la temporada passada. “Estem ara mateix superant en un 15% les xifres respecte al curs passat a aquestes altures”, afirmava Josep Samper, cap de màrqueting del conjunt arlequinat, en la presentació de la segona i tercera samarretes de l'equip. “La primera campanya que donava un descompte d'un 5% respecte al preu total va tenir una molt bona resposta i ara estem anant a un molt bon ritme”, explicava Xavi Monclús, gerent de l'entitat. L'objectiu és arribar als 4.000 abonats, una xifra a la qual només va arribar al curs del retorn a la segona divisió A, ara fa tres temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)