Sabadell

Plens de motivacions

Sabadell. El Betis, l'estrena i els nous jugadors, els principals al·licients. No hi podran ser tres pilars (Nauzet, Juanjo i Hidalgo), però sí Hervás, titular, i Longás, que ahir es van entrenar

La il·lusió per començar una nova temporada i la incertesa dels primers partits juga a favor del local en el duel d'avui. El Betis, el gran favorit per a l'ascens, visita un Sabadell impecable en la pretemporada però que arriba a la competició ple de baixes importants. No hi seran els lesionats Hidalgo i Juanjo ni tampoc el sancionat Nauzet, tres dels grans pilars de l'equip. I encara sort, perquè els arlequinats han pogut recuperar a temps Longás, que ahir es va entrenar per primera vegada en tota la setmana, i Hervás, que sortirà d'inici.

Així, doncs, entre tant lesionat i amb una plantilla tan curta —el davanter haurà d'arribar la setmana que ve— Olmo ha hagut de recórrer a jugadors del filial per completar la convocatòria: hi seran el porter Tienda, el lateral Agus i el mig Yeray, per bé que el terrassenc en descartarà un dels dos de camp per completar els divuit definitius. “Hem de mirar el planter, i tot i que són pocs jugadors, hem de tenir en compte les possibilitats i els recursos de què disposa el club”, assenyalava Olmo que assegurava que era un “handicap important” la baixa de tres pilars de l'equip, perquè vol “la màxima competència en cada demarcació”. D'altra banda, va lloar la feina de De Navas, que ja va començar de titular la temporada passada malgrat que no va desvelar l'evidència: que el madrileny serà titular.

La grada verd-i-blanca

El club, tal com va reconèixer el gerent, Xavi Monclús, està preparant un dispositiu especial per al més d'un miler d'aficionats del Betis que demà hi haurà a la Nova Creu Alta. La presència de molts simpatitzants de l'equip andalús d'arreu de Catalunya ompliran la zona reservada a l'equip visitant i també una part del gol sud, ja que el club ha venut entrades a les diferents penyes bètiques que s'hi han posat en contacte. A més, obriran les portes i tots els serveis de l'estadi dues hores abans de l'inici especialment per a aquella zona. Per al Sabadell tot això suposa un plus mental. “Sempre hi ha una motivació especial en la primera jornada independentment de qui et toqui. Però sí que és cert que el Betis motiva el cos tècnic, els jugadors i també l'aficionat”, assegurava l'entrenador terrassenc.

Pel que fa a l'onze inicial, Olmo recorrerà a molts nouvinguts. Eguaras i Hervás semblen fixos a l'equip, mentre que Aridai es jugarà el lloc amb Gato a l'extrem. La presència de Riau sembla més complicada a favor d'Espasandín.

LES REACCIONS

Hem de mirar el planter i tot i que són pocs jugadors, hem de tenir en compte les possibilitats i els recursos de què disposa el club
Tot i els resultats estem en condicions per competir. Sóc positiu per com arriba l'equip
Julio Velázquez
entrenador del betis
Sempre hi ha una motivació especial en la primera jornada i el Betis encara motiva més
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Keisuke Sakamoto va arribar ahir a Sabadell

Keisuke Sakamoto va aparèixer ahir a la capital del Vallès, va posar fi a les incògnites i avui serà a la
Nova Creu Alta per veure
el partit d'aquesta tarda. Ahir ja va passar per l'entrenament del primer equip mesos després de l'última visita, ja que a l'estiu no ha fet acte de presència al club.

Keisuke Sakamoto és president i màxim accionista del Sabadell des del curs passat. Hi va entrar posant uns 2,7 milions d'euros, xifra que suposa al voltant d'un 70% de les accions del conjunt arlequinat. A principis del curs passat, Sakamoto va destituir l'aleshores president, Joan Soteras, i en va agafar les regnes tot i que no pot estar present en el dia a dia del club. Al final de la temporada passada, el president va viatjar cada quinze dies des del Japó per veure el seu equip, que va estar a punt de jugar la promoció a primera, l'objectiu manifest de Sakamoto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)