Sabadell

Juanto, a prop del Vallès

Sabadell. El davanter, propietat del Vila-real, està pendent de desvincular-se de la cessió del Múrcia per decidir el seu futur. Els arlequinats, més ben situats que el Llagostera

El Sabadell vol Juanto Ortuño. El davanter de Iecla, propietat del Vila-real, és la principal opció per al conjunt arlequinat, que vol fitxar, així, el punta que tant desitja des de la marxa d'Aníbal. Juanto té cinc o sis ofertes sobre la taula d'equips de segona A per marxar cedit. Abans, però, haurà de desvincular-se del Múrcia, perquè no vol continuar jugant a segona B, on ha militat les dues últimes temporades i ha marcat 17 i 13 gols amb el filial del Vila-real.

El representant del jugador es va passar tot el dia d'ahir intentant arribar a una entesa amb el Múrcia perquè l'alliberés. El contracte que unia les dues parts –en un acord a un cost molt baix– tenia una clàusula que l'alliberava en el cas que l'equip jugués a segona B. Però aquesta clàusula tenia com a termini el 10 d'agost passat, i per això és necessària una entesa entre les dues parts perquè el jugador pugui jugar aquest curs a segona A. Sembla que el Múrcia no hi posarà gaire resistència i, de moment, Juanto ahir no es va entrenar amb l'equip, que ja prepara el primer partit a segona B.

Avui i demà decideix

El Llagostera i l'Alavés eren dues de les opcions que tenia entre les mans el jugador però, segons fonts del seu entorn, Juanto està més a prop de vestir l'arlequinada. Entre avui i demà es farà oficial la decisió del germà petit d'Alfredo Ortuño, exjugador del Girona i propietat del Granada, per qui el Sabadell s'havia interessat de valent la primavera passada.

DESVINCULACIÓ

El davanter necessita arribar a un acord amb el Múrcia perquè el deixi marxar

AVUI I DEMÀ

Quan s'arribi a l'entesa, el davanter farà oficial la seva nova destinació

SABADELL

L'entitat vallesana és la que està més ben situada per obtenir la cessió

Ahir, junta d'accionistes amb Sakamoto

L'arribada de Keisuke Sakamoto a final de la setmana passada per veure l'estrena del seu equip també va servir per fer una junta d'accionistes presencial amb el president japonès. Va ser ahir quan es van reunir per trobar solucions a la falta de liquiditat del club en l'actualitat. El Sabadell havia pressupostat per aquesta temporada un patrocinador que no ha acabat de reeixir amb l'entrada i sortida vista i no vista d'Eurotex Japan. Tant Sakamoto des del Japó com els consellers que resten a Sabadell s'han instat a continuar treballant a la recerca d'aquesta o de diferents marques que ajudin econòmicament el club. Cal recordar que la falta de liquiditat ha penalitzat el conjunt arlequinat en aquest mercat de fitxatges pel límit establert per la LFP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)