Sabadell

La competència que faltava

Sabadell. Els arlequinats fan oficial l'arribada de Juanto Ortuño fins al 2016 i obtenen el tercer punta que tant reclamava l'àrea esportiva. Tampoc descarten un darrer fitxatge

Mesos i mesos (amb una negociació amb l'LFP pel mig) ha trigat el Sabadell a lligar el tercer davanter centre que tant reclamava. El club va fer oficial ahir a la nit l'arribada de Juanto Ortuño, germà petit d'Alfredo (ex-Girona), que vestirà aquest curs la samarreta arlequinada. El jugador arriba procedent del Vila-real amb un petit pas accidentat pel Múrcia, on no va arribar ni a debutar en competició oficial. Juanto tot just es va desvincular ahir de l'entitat de Jesús Samper, i ahir a última hora va formalitzar l'arribada al conjunt arlequinat.

D'aquesta manera, el Sabadell tanca la posició de davanter centre. Va renovar fa mesos Tamudo, compta amb Edgar perquè té contracte en vigor i ara ha arribat Juanto, de 22 anys, amb una experiència minsa en la categoria. I és que el mercat no ha donat per a més. El Sabadell va fer intents infructuosos per nombrosos davanters, d'un perfil més reconegut com ara el germà gran dels Ortuño, però l'economia mana. Ha reduït en gairebé un milió d'euros el pressupost i ha hagut de fer mans i mànigues perquè l'LFP li ampliés el sostre salarial. Finalment, va obtenir l'OK i per això arriba Juanto.

Juanto Ortuño ha estat un dels davanters més desitjats de la part final del mercat d'estiu. Comptava amb cinc o sis ofertes d'equips de segona A, un cop es va saber que no continuava a Múrcia pel descens administratiu a segona B. El Llagostera va ser un dels que hi va posar més empenta gràcies a la bona relació d'Oriol Alsina amb Alfredo Ortuño, ja que el director esportiu va portar el germà gran al Girona, on va rellançar la seva carrera (ara juga al Granada). Finalment, el projecte esportiu del Sabadell ha decantat la balança.

Podria no ser l'últim

El baix cost de l'operació de Juanto, que ahir al matí va arribar a un acord per desvincular-se del Múrcia juntament amb Toribio, Saúl Berjon, Iván Moreno, el garrotxí Dorca, Rafita i Hugo Álvarez, permet al Sabadell tenir encara marge de maniobra. Una de les posicions que cal reforçar és la dels dos extrems, ja que només hi té dos jugadors purs (Aridai i Collantes) i dos que s'hi poden adaptar (Gato i Sotan).

Juan Tomás Ortuño
Ieclà, 11-02-1992 (22 anys) Davanter centre
Alçada:
1,77 m
FORMACIÓ
Albacete
TRAJECTÒRIA
11/12
Vila-real C (3a)
23 p. 5 g.
11/12
Vila-real B (2a A)
16 p. 1 g.
12/13
Vila-real B (2a B)
35 p. 17 g.
13/14
Vila-real B (2a B)
33 p. 13 g.

Cristian García podria jugar dissabte al Miniestadi

El lateral dret es recupera de les molèsties físiques que li van impedir jugar contra el Betis i ahir ja es va exercitar en solitari. El cos tècnic confia que Cristian García, un indiscutible el curs passat per a Miquel Olmo, podrà jugar contra
el Barça B dissabte al Miniestadi. Cristian tenia unes molèsties al quàdriceps que el van fer descansar, ja que, tal com va reconèixer Olmo, fer-lo jugar suposava assumir el risc que el jugador tingués
un trencament més sever.

D'altra banda, Longás continua en fase de recuperació sense terminis, tot i que està gairebé descartat per jugar dissabte i queda aclarir què té Aridai. El jugador es va fer un cop al genoll i ahir va ser sotmès a unes proves. Avui sabrà l'abast de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)