Sabadell

EDGAR HERNÁNDEZ

DAVANTER DEL SABADELL

“Sóc dels que pensen que la fortuna es busca”

Edgar no es plany del curs passat, en què va tenir poc protagonisme i poc encert de cara a gol

Diumenge va marcar el gol que li va faltar el curs passat per tenir confiança

Li va arribar la pilota i la va fer entrar amb el pit, sense pensar ni on ni com li venia. Edgar Hernández (Gavà, 1987) desitjava amb totes les forces aquest gol. És el que li va faltar la temporada passada quan perseguia la continuïtat davant d'un davanter monstruós com Aníbal. Havent començat de zero, ja n'ha fet un.

És un tòpic o començar marcant és tan important?
Sí que ho és. Des del punt de vista personal estic content perquè ajuda molt en la confiança. El que passa és que et queda un mal regust perquè l'equip va tenir l'oportunitat d'empatar contra un grandiós equip i no ho va poder fer. Ara cal pensar en el proper partit, on es pot aconseguir un resultat positiu.
Fins i tot va tenir l'última ocasió en un xut que va rebotar a les cames d'un rival i va sortir fora...
Així com el rebuig de Rubén Castro va acabar dins, el que llanço jo en una passada enrere no. Coses que passen. Hi havia massa cames.
L'equip va tenir dues cares...
Amb el 0-0 ells no tenien gaires ocasions clares, teníem bastant dominat el partit i el gol ens va fer massa mal. Després és veritat que ells tenen ofici i pólvora i hi havia la sensació que en qualsevol moment ens podrien trencar. Però bé, nosaltres vam lluitar i al final ens quedem amb aquesta sensació bona, que lluitant ens va acabar arribant l'oportunitat.
M'imagino que el que li va faltar l'any passat va ser el gol...
Sí, diumenge vaig marcar el gol que vaig estar buscant tot l'any passat. La segona volta va ser molt complicada perquè el nivell d'Aníbal va ser altíssim, però em va mancar certa confiança per afermar-me en alguns moments.
Vostè havia de ser titular a Gijón i es va lesionar en l'escalfament, contra el Barça va marcar un golàs que li van anul·lar... Podem dir que la sort tampoc el va acompanyar...
Sí, però jo sóc del pensament que la fortuna s'ha de buscar. D'altra banda, l'any passat va ser un any en què vaig aprendre moltes coses i vaig tenir aquella fortalesa mental que sempre cal.
Ja ha arribat un davanter (Juanto) i s'ha comentat molt que l'equip en necessitava un havent-n'hi dos a la plantilla. S'ha sentit agreujat?
No gens. Això passa a tot arreu i és un aspecte més del futbol.
S'aprèn molt de davanters com Tamudo o Aníbal?
Hi ha coses que no te n'adones però que sí que les aprens. Ells fa molts anys que hi són i voluntàriament o involuntàriament tot això s'adquireix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)