Sabadell

L'anhel de créixer al Vallès

Sabadell. Juanto arriba al conjunt arlequinat assessorat pel seu germà, Alfredo Ortuño, i per amics que hi han militat, “amb el repte de continuar progressant” en un projecte que l'atrau

Juanto Ortuño va vestir ahir la samarreta del Sabadell per primer cop. Ho va fer durant la seva presentació, en què va explicar les raons que l'han portat a signar pel conjunt vallesà, convertint-se així en el tercer davanter centre de la plantilla i complaent un dels anhels del cos tècnic: reforçar la punta de llança, coixa després de l'adéu d'Aníbal Zurdo. La confiança que el director esportiu del club, José Antonio Gordillo, havia mostrat per ell, juntament amb la paciència amb què s'ha dut el procés i els consells que ha rebut de companys, són, segons el davanter de Iecla, les raons que l'han conduït a la Nova Creu Alta. És aquí on ell espera fer un pas endavant en la seva carrera i consolidar-se en el futbol professional.

“La segona A és un repte molt bonic, la temporada passada ja tenia ganes de fer el salt i ara espero fer una bona campanya en aquesta categoria i continuar progressant com a futbolista”, va dir ahir Juanto, que ha signat per dues temporades. El futbolista de 22 anys també va detallar com ha viscut tot el procés del descens del Múrcia, que ha acabat amb una fugida de jugadors. “Ha estat una situació complicada, però he marxat del club perquè en el contracte posava que no podia jugar a segona B”, va matisar Juanto, que diu que està a punt per jugar quan calgui: “Tret de l'última setmana, he fet la pretemporada amb total normalitat.”

Bones referències

Juanto va acceptar la proposta del Sabadell tot i tenir més pretendents a segona A. Els arguments que li oferia el club arlequinat, explica el davanter, eren superiors als de la resta de propostes. “M'ha agradat que s'hagin fixat en mi i que m'hagin esperat”, va dir el futbolista de Iecla, que va escoltar-se els companys abans de prendre qualsevol decisió: “El Sabadell jugava bastant bé a futbol l'any passat i ha mantingut la base. A més, també tinc referències del meu germà –Aldredo Ortuño– i d'amics que hi han jugat. M'han parlat molt bé del club i això ha fet que acceptés la proposta.”

El Sabadell jugava bastant bé el curs passat. Tinc bones referències del club, per això m'hi he decantat
Juanto Ortuño
DAVANTER DEL SABADELL
La segona divisió A és un repte molt bonic, la temporada passada ja tenia ganes de fer el salt i ara espero fer una bona campanya

Gordillo continua ben pendent del mercat

La prioritat del Sabadell era apuntalar la posició de davanter centre i, amb Juanto, aquesta demarcació queda 100% tancada, segons va explicar ahir José Antonio Gordillo, independentment que Edgar pogués sortir en els últims dies de mercat. El màxim responsable de la parcel·la esportiva del club vallesà, això sí, no tanca la porta d'entrada d'algun jugador més: interessa un futbolista de banda, “ja que en aquesta posició natural només hi ha Aridai i Collantes”. Gordillo va parlar clar: “Fins dilluns el mercat està obert i hem d'estar pendents de tot. És cert que, per control econòmic, la plantilla està tancada, però si entra alguna cosa molt interessant, podem buscar una alternativa i alguna solució per incorporar-lo.” El director esportiu, que tampoc tanca la porta de les sortides –Antonio Longás, això sí, no marxarà–, diu que la plantilla esta encara oberta “perquè és bastant reduïda”. Totes les incògnites, doncs, es resoldran dilluns a última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)