Sabadell

Edgar deixa el Sabadell i marxa al Reus

Baixa en atac. El davanter, que havia tingut pocs minuts el curs passat, va signar ahir amb els roig-i-negres per dues temporades

Després de segellar l'arribada de Juanto durant la setmana, el Sabadell va comunicar ahir la baixa del davanter Edgar Hernández, que després de desvincular-se del club vallesà va signar per dues temporades amb el Reus. L'atacant gavanenc, que diumenge passat va marcar el seu primer i únic gol amb la samarreta arlequinada, abandona el Sabadell després de tenir-hi un rol força secundari la temporada passada, en què va jugar 21 partits de lliga, setze dels quals sortint des de la banqueta. Amb el seu adéu, les possibilitats que el club arlequinat aprofiti les últimes hores del mercat per reforçar la seva plantilla, que és molt reduïda, prenen força.

El Reus, d'altra banda, s'assegura l'arribada d'un davanter amb un bagatge golejador força interessant a segona B. De fet, abans de marxar al Sabadell el curs passat, Edgar havia estat un dels atacants més destacats de la categoria amb el Sant Andreu: va fer 17 gols el curs 2012/13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)