Sabadell

Dos fitxatges d'una tacada

Sabadell. Marquitos (Ponferradina) i Lucas Porcar (Saragossa), homes experimentats a la categoria, arriben al Vallès a un cost molt baix per reforçar la línia d'atac del conjunt d'Olmo

El Sabadell, a hores de tancar-se el marcat té 22 homes, una autèntica heroïcitat després dels malabarismes que ha hagut de fer el club per no superar el límit salarial imposat per l'LFP. El conjunt arlequinat va confirmar ahir al matí els fitxatges de Marquitos, extrem procedent de la Ponferradina, i de Lucas Porcar, mitjapunta català que arriba cedit del Saragossa. Tots dos arriben a un cost molt baix i aportaran el grau d'experiència que li han faltat als fitxatges aquest curs. 182 i 65 partits, respectivament, a segona A.

Marcos García, jugador de banda esquerra de 27 anys, estava buscant equip després d'acabar el seu compromís el curs passat amb la Ponferradina. El jugador estava a punt de signar contracte amb l'Alcorcón, però al final es va decidir pel Sabadell a finals de la setmana passada.

El serial de Porcar

Lucas Porcar, mitjapunta de 24 anys, va quedar descartat del Saragossa recentment. Arriba cedit al Sabadell procedent del conjunt aragonès, on ha passat un calvari. A principis de l'estiu li van comunicar que sí que comptaven amb ell després de dues temporades marxant cedit primer al Xerez i després al KAS Eupen, però els problemes econòmics de l'equip li han obert la porta. I és que el Saragossa està obligat per la lliga a tenir 18 fitxes i que els sous no passin de 100.000 euros. Porcar, amb una fitxa de 200.000 euros, ha hagut d'arribar a un acord pel qual renovarà un any més el seu contracte amb el Saragossa, a canvi de marxar cedit enguany.

Amb aquests dues noves incorporacions, el Sabadell compta a la seva plantilla amb dos porters, quatre laterals, tres centrals, cinc migcampistes, quatre homes de banda, dos mitjapunta i dos davanters.

MARQUITOS

Va estar a punt de fitxar per l'Alcorcón, però al final es va decidir pel Sabadell

PORCAR

Ha hagut de signar amb el Saragossa un any més per marxar cedit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)