Sabadell

Menys jugadors que mai

Sabadell. Els arlequinats van tancar la plantilla amb 21 fitxes del primer equip. Els problemes econòmics han afectat la direcció esportiva, que esperava tenir 22 o 23 jugadors

Austeritat en els fitxatges i també en la plantilla. El Sabadell, per primera vegada des que va arribar a segona A, no esgotarà les 25 fitxes que concedeix la competició. El mercat es va tancar ahir sense que el conjunt arlequinat adquirís ningú l'últim dia i segella la plantilla, en el mercat d'estiu, amb 21 fitxes del primer equip i una del filial (Agus). Una xifra inaudita des que els arlequinats són a segona A, ja que en els tres inicis de curs anteriors s'havia caracteritzat pel fet d'omplir del tot o gairebé les 25 disponibles.

“La intenció és fer una plantilla de 22 o 23 amb homes polivalents”, afirmava Gordillo, el director esportiu, a finals del curs passat. Retallada rere retallada en el pressupost, el director esportiu amb prou feines n'ha pogut aconseguir 21 lluitant amb sang cada incorporació.

Confiar en Tamudo

“Volem aprofitar que tenim el filial a tercera per disposar dels jugadors de la base”, deia Gordillo. I no han tingut més remei. A la pretemporada hi han assistit gairebé una desena de jugadors del B, entre ells Agus, que és el segon lateral dret.

Sens dubte, la posició del davanter centre és la que més maldecaps ha donat a la direcció esportiva. De seguida va veure com Aníbal, la gran referència el curs passat, els tancava la porta i marxava a Mèxic. I des de la marxa del madrileny fins a l'arribada de Juanto Ortuño, han passat més de 100 dies en què un grapat de puntes, entre ells Braian Rodríguez i Alfredo Ortuño, els han dit que no.

Al final, l'economia ha prevalgut per sobre de tot i el Sabadell fins i tot ha renunciat a un davanter en el qual no confiava (Edgar) per fitxar dos homes d'atac. Tot plegat, per alliberar massa salarial, la gran preocupació del 90% dels clubs de segona.

PLANTILLA

Retallada rere retallada, Gordillo ha aconseguit tancar 21 fitxes

DAVANTER

Des de la marxa d'Aníbal fins a l'arribada d'Ortuño han passat 100 dies

QUIETS

El mercat es va tancar ahir sense que el Sabadell es mogués en l'últim dia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)