2a divisió A

Rendiment immediat

Diego Rivas. El migcampista llagosterenc, fitxat fa poc més d'una setmana, va ser el primer canvi contra el Leganés. Malgrat el poc temps d'adaptació, amb el seu debut l'equip va créixer

El Llagostera va aconseguir diumenge la primera victòria de la temporada contra el Leganés, en un duel en què tot i avançar-se just abans del descans no va passar a dominar fins a l'inici de la segona part. L'equip de Santi Castillejo va agafar les regnes del partit a partir de l'entrada de Diego Rivas, un canvi que va donar molta força al mig del camp. Amb tan sols quatre dies d'adaptació, el veterà futbolista va fer una exhibició de lideratge entre els seus companys, demostrant que està capacitat per donar un rendiment immediat: “Vaig sortir amb un mínim avantatge en el marcador i el tècnic em va demanar que intentéssim mantenir-lo posant ordre en defensa; també em va dir que, si podíem ampliar el marcador, millor. Crec que ho vam aconseguir i vam acabar amb comoditat el partit”, destaca l'exjugador de l'Eibar i la Real Sociedad, entre altres equips.

Amb Rivas al camp, el Llagostera va passar a jugar amb tres migcampistes –va coincidir amb Jordi López i Tito– i l'equip va guanyar molta solidesa: “Ja vaig dir el primer dia al club que vinc a aportar la meva experiència, que no es vegin gaires errors, i a intentar que siguem un bloc sòlid”, diu Rivas, que també va aconseguir que Jordi López avancés la seva posició i oferís un millor rendiment.

Magnífica rebuda

No és habitual que un jugador que acaba d'arribar debuti i ofereixi una magnífica imatge tan sols quatre dies després d'arribar. Rivas assegura que des del primer moment s'ha trobat molt bé a la plantilla, i això també es nota al terreny de joc: “L'adaptació està sent molt bona i l'equip m'ha rebut amb els braços oberts. He anat sumant entrenaments i diumenge el tècnic va creure que ja podia aportar coses a l'equip. Va ser una jornada rodona amb debut, victòria i tres punts molt importants.”

Després d'una primera impressió molt positiva, caldrà veure si Castillejo ja el fa entrar en l'onze inicial i sobretot si desfà el doble pivot –tal com es va jugar a Las Palmas i també en l'inici contra el Leganés– i aposta per poblar una mica més el mig del camp amb tres migcampistes purs: “Veurem quin sistema ens va millor per jugar amb el pas de les jornades, però això ho haurà de decidir l'entrenador. La meva funció intentaré que sigui tancar espais al darrere i generar la primera passada per sortir a l'atac”, diu el mig, que va ser l'encarregat d'engegar la jugada del segon gol contra el Leganés.

Eibar, el referent

Diego Rivas prové d'un club que té algunes similituds amb el Llagostera, com és l'Eibar: “Tots dos són molt familiars i hi posen molt treball i il·lusió. Han demostrat que sense una gran estructura es poden fer grans coses.”

EL PROTAGONISTA

El tècnic em va demanar mantenir l'avantatge posant ordre en defensa i, si podíem ampliar el marcador, millor. Ho vam aconseguir
L'equip m'ha rebut amb els braços oberts i això ha fet molt més fàcil l'adaptació
Diego Rivas
migcampista del llagostera

Eloy, Juanjo i Pitu, tres debutants més

El duel contra el Leganés va permetre el debut en competició oficial de tres jugadors més: Juanjo, Eloy Gila i Pitu. El davanter en va tenir prou amb un quart d'hora per mostrar les seves qualitats i també els seus centímetres, ja que una rematada de cap va acabar al fons de la xarxa però en posició il·legal. Pitu només va disposar de sis minuts en l'estrena, mentre que Eloy Gila va ser titular després de complir la sanció a Las Palmas. Ara, en la plantilla falten per debutar set futbolistes: Moragón, Ratti, Masó, Robert, Jorge, Enric Pi i Barnils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)