2a divisió A

Al Vallès, buscant justícia

Sabadell. Porcar i Marquitos arriben al conjunt arlequinat per reivindicar-se en el món del futbol, del qual han vist la part més dura en entitats amb problemes econòmics i esportius

La sort del futbol ha volgut que Lucas Porcar i Marquitos tornin a coincidir en un mateix equip. En el Sabadell repetiran doblet després d'haver jugat junts en el Xerez, on tots dos van patir la cara més difícil del futbol actual. A Chapín van viure un calvari d'impagaments i mals resultats que van desembocar en la liquidació de la històrica entitat.

Però la resta de la trajectòria de tots dos jugadors no va ser gaire més positiva. Tant Porcar com Marquitos van despuntar en les categories inferiors de dos reconeguts clubs. El santcugatenc, havent sortit de juvenil, va marcar 14 gols en 32 partits a tercera divisió amb l'Espanyol B en la temporada 2010/11. Aquests números li van obrir les portes del Vila-real el curs següent. En aquest cas, els bons registres (32 partits i 7 gols) no li van servir perquè el conjunt groguet confiés en ell per al primer equip, que havia baixat a segona A, i va marxar a Saragossa. “Vinc a reivindicar que el futbol ha estat injust amb mi”, va afirmar Porcar ahir, en la seva presentació. I és que a La Romareda no li va anar gens bé. Va fitxar, però va marxar cedit al Xerez, va tornar el curs passat i es va passar mig any sense que Paco Herrera confiés en ell. La resta se'l va passar amb Tintín Márquez al KAS Eupen belga. “És cert que Bèlgica va ser una gran experiència, però fa uns quants anys que no trobo el meu lloc”, va explicar el mitjapunta.

Inici espectacular

La irrupció de Marcos García en el món del futbol va ser molt més impactant. Amb 19 anys ja jugava regularment a primera divisió amb el Vila-real, i va marcar al Barça i al Madrid en dues de les vint titularitats (2006/07). Però a primera divisió no va acabar mai de destacar i a segona només va tenir protagonisme en equips de mitja taula en avall. “He passat anys molt bonics i d'altres de molt durs, però el més important és agafar experiència d'allà on has passat. Així el jugador es va formant i va aprenent”, diu l'esquerrà, també exjugador del Ponferradina, el Valladolid, la Real Sociedad i el Recreativo.

INICIS

Porcar va brillar amb l'Espanyol B a tercera; Marquitos va fer un gran primer curs en el Vila-real
He passat moments durs, però el més important és agafar experiència d'allà on has passat
Marquitos García
atacant del sabadell
Vinc a Sabadell a reivindicar-me i a demostrar que el futbol ha estat injust amb mi
Lucas Porcar
atacant del sabadell

Tamudo té un trencament fibril·lar

El gran esforç d'intendència de Raúl Tamudo en el partit contra el Barça B ha passat factura al davanter colomenc. Té un trencament fibril·lar als isquiotibials i, encara que el club no ha volgut donar cap termini de la seva recuperació, el que és segur és que no jugarà aquest dissabte contra el Numància. Tamudo va haver de ser substituït en el minut 55 al Miniestadi per unes molèsties físiques que han derivat en aquesta ruptura muscular. La baixa del davanter s'afegeix a les d'Hidalgo i Juanjo, i la participació de Longás encara és una incògnita. “Els metges diuen que no és tan important ara mateix i avui [per ahir] ja s'ha incorporat al grup. Si l'articulació continua creant líquid, es valorarà l'operació”, va advertir el director esportiu arlequinat, José Antonio Gordillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)