Sabadell

El moment d'avançar

2a divisió A. El Sabadell rep el Numància amb l'objectiu d'aconseguir els primers punts de la temporada contra un rival que té un bagatge idèntic: dues derrotes en dues jornades

En la jornada 1, clatellada. En la 2, una garrotada indignant. Avui, doncs, és el torn de l'alegria, i el bàlsam per guarir els dos cops que ha rebut el Sabadell serien els tres punts, que ja toca. Aquesta és la conjura amb què han treballat Miquel Olmo i els seus homes aquests dies, després de l'amarga derrota de dissabte passat al Miniestadi. Res genera més impotència que un arbitratge nefast i condicionant. Contra això, sobre la gespa, no s'hi pot fer res. És per aquesta raó que toca girar full i centrar-se en la cita d'avui. La idea és clara: cal que l'equip exhibeixi la bona imatge que va mostrar mentre va poder a Barcelona. Si la versió del Sabadell és aquesta, el factor Nova Creu Alta, que va donar un extraordinari rendiment el curs passat, hauria de fer la resta.

El repte de sumar els tres primers punts de la temporada no serà senzill. Si el Sabadell té fam, el Numància té molta gana. El rival del conjunt arlequinat afronta el matx d'aquesta tarda amb la mateixa situació i un objectiu idèntic. L'equip de Sòria també encadena dues derrotes contra dos conjunts cridats a batallar a la part alta de la classificació i, tot i no tenir encara urgències, és conscient que posposar la primera victòria pot generar un neguit gens positiu.

Els nous, a la llista

Els seguidors del Sabadell que s'apropin a la Nova Creu Alta tenen força possibilitats de veure jugar alguna de les tres incorporacions que el club va fer en els últims compassos del mercat. De fet, la lesió de Raúl Tamudo fa que Juanto tingui molts números d'ocupar la punta de llança. En canvi, és més poc probable que Lucas Porcar o Marquitos formin part de l'onze inicial, ja que Miquel Olmo no vol fer gaires canvis respecte a l'equip que va saltar sobre la gespa del Miniestadi. Tots dos, això sí, podrien tenir els primers minuts.

La idea que té l'entrenador, doncs, és mirar que l'equip segueixi la pauta marcada set dies enrere, però acabant d'ajustar alguns dels aspectes que cal millorar per començar a sumar. I és que el terrassenc té una gran confiança en els seus homes. “Estic ocupat en el fet que l'equip aconsegueixi la primera victòria, però no preocupat”, detallava ahir Olmo, que va afegir: “Hi ha el compromís necessari, un nivell alt d'exigència, i estem convençuts que el partit de demà [per avui], serà el primer de molts que guanyarem a casa.” Perquè aquest anhel es converteixi en realitat, això sí, haurà de lluitar contra “un visitant molt difícil, que a domicili vol deixar la porteria a zero i que cedeix pocs espais”.

LA PRÈVIA

Hi ha el compromís necessari i estic convençut que el partit de demà [per avui], serà el primer de molts que guanyarem a casa
El Numància és un rival molt dur i complicat com a visitant: és molt compacte i cedeix pocs espais
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem d'intentar ser un bloc equilibrat i defensar bé la porteria. Tenim un bon equip, però ens falta sumar
Juan Antonio Anquela
entrenador del NUMÀNCIA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)