2a divisió A

Amb les peces comptades

Barça B. El conjunt d'Eusebio, amb una desena de baixes, algunes de jugadors clau que estan convocats amb les seves seleccions, rep el Saragossa, que encara no ha guanyat aquest curs

Ondoa, Bagnack, Halilovic, Edgar Ié, Munir i Sandro, perquè estan convocats amb les seves seleccions, i Juste, Godswill, Babunski i Kaptoum, per lesió, són els jugadors de què no podrà disposar Eusebio Sacristán per al duel que el Barça B disputa aquesta tarda al Miniestadi (a les set i en directe per Esport 3) contra el Saragossa. Deu baixes en total, algunes de molt importants, que minvaran molt el potencial del filial blaugrana contra un dels molts candidats a l'ascens, que, això sí, encara no ha guanyat aquest curs. A banda de ser una bona prova per veure part del fons d'armari de la plantilla i també del desplegable que ve per sota –els juvenils Quintillà i Moha han completat la convocatòria–, el duel d'avui també representa per al Barça B una nova oportunitat per continuar amb el rodatge necessari després dels nombrosos canvis d'aquest estiu. I és que no s'ha d'oblidar que en la primera jornada va caure clarament a Pamplona (2-0) i que en la segona, tot i derrotar el Sabadell (3-1), va jugar 80 minuts amb un home més. Amb menys baixes però en una situació similar –també en la tercera jornada–, el filial blaugrana ja va ser capaç de batre el conjunt aragonès el curs passat al Miniestadi (1-0) i avui intentarà tornar-ho a fer per reforçar la confiança sempre necessària a principi de curs.

Tot i les baixes, l'onze no ha de variar gaire respecte als dos primers partits més enllà de dos o tres canvis, ja que Eusebio tampoc ha pogut disposar ara de Munir ni Sandro, al primer equip. La possible parella a l'eix de la defensa formada per Diagné i Robert Costa serà una de les novetats i el dubte és saber qui ocuparà les posicions d'interiors. Grimaldo podria ser una opció, com ja va deixar entreveure el mateix Eusebio, i Bicho o Juan Cámara podrien ser l'altre escollit. I si el Barça encara està buscant el seu nivell òptim, també ho està fent el Saragossa de Víctor Muñoz, tant en l'àmbit d'equip, amb més d'una desena de cares noves, com de club, ja sense l'ombra d'Agapito. L'exjugador blaugrana, que probablement repetirà el mateix onze de la jornada anterior –1-1 contra l'Osasuna–, ha convocat dinou homes i ahir, a Barcelona, va dirigir l'última sessió preparatòria.

LES FRASES

Ells són un equip històric i serà un partit molt difícil, però tenen molts jugadors nous que s'han incorporat a última hora
Cada vegada ens trobem millor; els jugadors estan treballant molt bé, amb molt bona mentalitat
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B

Debut d'Ondoa amb l'absoluta

X.S.

Amb només 18 anys, Joseph Fabrice Ondoa va debutar ahir amb la selecció camerunesa absoluta, i amb triomf contra la República Democràtica del Congo (0-2), en la primera jornada de la fase de classificació per a la copa d'Àfrica del 2015 al Marroc. Bagnack, també convocat, no va jugar ni un minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)