Sabadell

Ja no queden excuses

Sabadell. Els arlequinats es mantenen a la cua de la classificació, allarguen l'agonia sense guanyar i surten golejats d'un partit en què ni tan sols són capaços de xutar a porta

numància3


sabadell0


Ja no és ni el pes del rival ni l'actuació d'un àrbitre. El Sabadell va jugar malament i prou. Si bé en les dues primeres jornades les circumstàncies van influir en l'actuació de l'equip, ahir va sortir golejat per qüestions futbolístiques. Quan se li exigia ser el dominador del partit, el generador d'ocasions i l'amo de la pilota, va fracassar. I el naufragi arriba en un moment complicat: encara no ha sumat, és cuer i el pes mental de les jornades pot fer més mal encara. Ahir, contra un Numància que també arribava amb zero punts, li va ser impossible superar l'entramat defensiu d'Anquela i no dóna signes de millorar les prestacions defensives. L'equip ha rebut tres gols en cadascun dels tres partits que ha disputat fins ara i, sense golejador –Aníbal ha marxat i Tamudo està lesionat– ni un mig del camp productiu –Juanjo, Hidalgo i Longás no hi són per lesió–, la condemna, de moment, és ser a la cua de la taula.

Per molt que la gespa estigués pesant i que el Numància collés el mig del camp local, el Sabadell va tenir al llarg del primer temps moltes dificultats per fer circular la pilota. Principalment perquè els interiors no eren capaços de generar una línia de passada decent i les pèrdues en camp propi es multiplicaven. Aquest mal ja és prou conegut a la Nova Creu Alta, però ahir no va ser compensat amb constants arribades perilloses per les bandes. De fet, el Sabadell només va xutar una vegada a porta i va ser en el segon temps, amb 0-3. Sense mobilitat al mig del camp i amb tots els davanters demanant-la al peu, el Numància va reduir i reduir espais fins al punt que es defensava amb una comoditat extrema tenint en compte que jugava a domicili.

Ocasions visitants

Així, el degoteig d'ocasions dels d'Anquela tenia una intensitat preocupant per a Olmo –sancionat i veient-ho de lluny–. Una aturada espectacular de Nauzet a rematada de Braian Rodríguez (3'), un travesser de Vicente (32') i un xut i conducció de l'extrem que va xutar al ninot (40').

Entremig, un servei des de la frontal del voluntariós davanter local Juanto (10') desviat i els gols del Numància. El primer (16'), en un servei de córner en què Nauzet va xocar amb un company i Hervás va perdre el marcatge d'Enrich, que va anotar a plaer (16'). El segon, en un canvi de joc horrible d'Espasandín, caçat per Vicente, que va etzibar una sotana a Eguaras i va donar mastegada la diana a Braian Rodríguez (38'). Cinc ocasions visitants i dos gols en contraposició a dos acostaments desviats del Sabadell, ja que va tancar el primer temps amb una rematada de Collantes que va sortir fora per molt (41').

Doble canvi i gol

Olmo i Serrano van sacsejar l'onze amb un doble canvi en el descans. L'entrada de Riau i Aridai va servir per posar fi al concurs d'un perdudíssim Sotan i per canviar el dibuix a un 4-4-2. Però tot va quedar en no res pel gol de Juanma tot just sortir del descans: centrada en una falta lateral de Palanca i rematada del central al fons de la xarxa que va posar fi al matx (49'). Perquè els últims 40 minuts van sobrar del tot. Per molts riscos que volgués prendre el Sabadell, el Numància va decidir que amb tres en tenia prou i es va resguardar. Només van servir per veure l'entrada de Longás. La recuperació de l'aragonès s'intueix clau en el futur immediat del Sabadell.

SABADELL: Nauzet; Cristian, Crespí, Kiko Olivas, Espasandín (Riau, 46'); Eguaras, Hervás (Longás, 67'), Sotan (Aridai, 46'); Collantes, Gato i Juanto. NUMÀNCIA: Biel Ribas; Isidoro, Regalón, Juanma, Ripa; Natalio (Vicente, 31'), Antonio Tomás, Pedraza (Íñigo Pérez, 63'), Palanca; Sergi Enrich (Gerrit, 80') i Braian Rodríguez. GOLS: 0-1 (16') Sergi Enrich. 0-2 (38') Braian Rodríguez. 0-3 (49') Juanma. ÀRBITRE: Areces Franco (col·legi asturià). T.G.: Al local Riau; als visitants Natalio, Pedraza, Palanca, Íñigo Pérez i Ripa. PÚBLIC: 3.348 espectadors a la Nova Creu Alta.
No hem estat a l'altura del partit ni del rival i el Numància ens ha passat per sobre
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Tenim molt millor equip del que s'ha demostrat avui. Ens en sortirem, d'aquesta
Antonio Longás
migcampista del sabadell
Hem jugat bé a futbol i hem estat millors, però tinc clar que el Sabadell no serà tan a baix
Juan Antonio Anquela
entrenador del numància

Juanto s'estrena de titular i és l'únic reforç que juga

Miquel Olmo estava satisfet amb el que havia fet l'equip contra el Betis i el Barça B, així que va decidir repetir l'onze inicial tant com va poder. Respecte al partit al Miniestadi, el tècnic terrassenc només va introduir un canvi: l'obligat de Juanto Ortuño pel lesionat Raúl Tamudo. El trencament de fibres del de Santa Coloma va fer que el murcià s'estrenés com a titular. Juanto va tenir una participació prou activa durant el partit, per bé que no va rebre gaires pilotes en condicions. Va ser l'únic que va tenir el gol a tocar, amb un servei des de fora de l'àrea tot just començar.

Dels últims tres fitxatges, el davanter va ser l'únic que va participar. Lucas Porcar i Marquitos García es van escalfar a la banda gairebé durant tota la segona meitat fins que Txus Serrano va ordenar el canvi de Longás. Els arlequinats havien esgotat dues substitucions en el descans per donar més verticalitat al joc: van fer entrar Aridai i Riau per Sotan i Espasandín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)