Sabadell

El pitjor inici de lliga en tota una dècada

Sabadell. L'equip vallesà no encadenava tres partits sense guanyar en els primers compromisos des del curs 2003/04, a segona divisió B

Tot i que la temporada tot just ha començat, el bagatge del Sabadell en aquest inici de lliga –tres derrotes en tres partits– ha deixat l'equip arlequinat en una situació complicada en la classificació, ja que continua encallat a la cua. Els de Miquel Olmo, que són, juntament amb el Racing, l'únic equip que encara no ha sumat ni un punt, han signat la pitjor arrencada del conjunt vallesà a segona divisió A. D'altra banda, l'últim precedent d'un inici de lliga amb tres derrotes, és el de la temporada 2003/04, en què el Sabadell jugava a segona B i va perdre contra el Nàstic (3-0), el Ieclà (0-1) i el Girona (2-0). L'equip dirigit llavors per Robert Elvira, que va acabar la temporada salvant-se en la promoció de permanència, va trigar quatre jornades a sumar el primer punt i cinc a aconseguir la primera victòria. Ara, doncs, l'objectiu del Sabadell és sumar en la pròxima jornada, en què toca visitar el complicat estadi del Saragossa (17è amb 2 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)