2a divisió A

Una ruta menys lluïda

2a divisió A. El Sabadell i el Llagostera debuten en una competició en què els quedarà un altre duel contra un segona A. Després, un primera de segona fila

El Sabadell i el Llagostera enceten avui la seva participació en la copa. El conjunt arlequinat visita el Múrcia (a les 21 h), un equip que, emmarcat en la competició de la federació espanyola, hi participa en condició de club de segona A i, per tant, està enquadrat en el camí dels altres conjunts que militen en la categoria de plata. D'altra banda, el Llagostera torna a una competició que el darrer cop que hi va participar li va suposar un dels millors records de la seva història recent. Els de Santi Castillejo visiten el Betis (a les 20 h), un dels candidats a l'ascens i a tornar a primera divisió. Els llagosterencs fa dues campanyes que van aconseguir passar tres eliminatòries com a equip de segona B i enfrontar-se al València en una eliminatòria a doble partit. En els darrers anys, el conjunt del Gironès s'està acostumant a trepitjar grans escenaris per competir al màxim nivell, i el camp del Betis en serà un altre per afegir a la col·lecció d'un club cada vegada menys modest.

El tècnic del Llagostera ja fa dies que avisa que la competició ha de servir als jugadors no habituals per reivindicar-se i “demostrar que poden jugar a segona A”, en clara al·lusió a algun dels futbolistes que van aconseguir l'ascens el mes de juny passat i que han perdut molt de protagonisme dins el planter en aquest inici de lliga. Les rotacions per a l'entrenador navarrès seran la màxima prioritat en aquesta eliminatòria contra el conjunt sevillà, i és que Castillejo ha deixat a casa homes com ara Jordi López, René i Alcalá, a més dels lesionats Perea, Vallho, Ríos Reina i Aimar.

Una espina per treure's

Tot i que moltes vegades la copa fa més nosa que servei als conjunts de segona A, al Sabadell aquesta competició li pot anar molt bé. Almenys, per agafar moral amb vista als pròxims compromisos de lliga. L'arrencada dels de Miquel Olmo no podia ser més dolenta –0 punts de 9 i l'equip cuer– i el partit d'aquest vespre a la Nueva Condomina hauria de servir per revertir la dinàmica. Guanyar, a més, és important perquè una derrota podria agreujar la situació i alimentar els primers nervis. L'entrenador del Sabadell introduirà força canvis en l'onze i donarà oportunitats a jugadors que fins ara no n'han tingut. L'objectiu és clar, posar-los a prova amb vista a utilitzar-los en la lliga. A favor dels vallesans hi haurà la inestabilitat que viu el Múrcia després d'haver descendit administrativament. La plantilla s'ha fet a corre-cuita i encara està en rodatge.

UN HISTÒRIC

Ahir:
Girona - Tenerife
0-0 (6-5)
Avui:
Sporting - Valladolid
20.00 h
Betis - Llagostera
20.00 h
Albacete - Saragossa
20.00 h
Recreativo - Ponferradina
21.00 h
Múrcia - Sabadell
21.00 h
Leganés - Numància
21.00 h
Mallorca - Las Palmas
22.00 h
Demà:
Lugo- Alcorcón
21.00 h 3a eliminatòria: Els deu vencedors quedaran emparellats entre si i s'enfrontaran el dia 15 d'octubre, a partit únic. El sorteig de la tercera eliminatòria tindrà lloc el 22 de setembre.

RETOCS

El Llagostera visita un altre escenari de primera: el Benito Villamarín
Castillejo i Miquel Olmo donaran minuts als homes que no n'han tingut gaires

INESTABILITAT

El Sabadell es desplaça al feu d'un Múrcia que ha baixat a 2a A als despatxos

JA TOCA

Després de dues derrotes en la lliga, els vallesans saben que no han de fallar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)