Sabadell

Els suplents responen

Sabadell. Els arlequinats aconsegueixen l'anhelada victòria i passen amb un onze amb molts inhabituals

SABADELL2

MÚRCIA1

Més enllà de la càrrega física que pugui significar haver d'afrontar un partit més, el Sabadell necessitava mentalment la victòria. Els jugadors menys habituals, que van descarregar de minuts molts dels titulars en la lliga, van respondre ahir contra el Múrcia davant l'adversitat i el conjunt d'Olmo va passar l'eliminatòria per jugar contra un altre segona A. Tot i que pintava malament perquè els locals es van avançar en el minut 30, el Sabadell va saber capgirar el resultat i matar el partit defensivament en el segon temps.

El matx va començar molt obert, amb una aposta decidida dels dos equips de buscar la victòria, malgrat que va anar caient a mesura que passaven els minuts. Els arlequinats van començar a tenir ocasions (un servei de córner rematat per Crespí, per exemple), però van rebre el càstig. Recuperació d'Acciari, jugada per la banda de Garmendia, que centra a Jairo, que remata a gol. El dubtós marcatge de Carlos Hernández va habilitar el davanter, que va rematar a la frontal de l'àrea petita (30'). El central va arreglar l'error dos minuts després en rematar un servei de córner pentinat per Juanto.

El Sabadell, doncs, posava la igualada en el marcador i marxava al descans amb més bones sensacions. Perquè en l'últim minut de la primera meitat, Crespo va treure una mà miraculosa per salvar el gol de Porcar. El santcugatenc va rematar sol dins l'àrea amb el cap i, tot i que va agafar a contrapeu el porter, aquest va respondre (43'). A la tornada dels vestidors, el partit va perdre ritme i va caure en una fase més tranquil·la que va ser aprofitada pel conjunt d'Olmo. Altre cop, una bona jugada de Porcar per la línia de fons fent una paret amb Juanto Ortuño va servir perquè Gato rematés a boca de canó i a porteria buida. (63').

Al final, Juanto va tenir la sentència però va ser el local Carrillo qui va perdonar en l'últim minut en un servei de córner que va sortir fora.

LES REACCIONS

MÚRCIA: Iván Crespo, Álvaro, Víctor Ruiz, Prieto, Acciari, Satrústegui, Jairo, Marqués (Carrillo, 60'), Gerard Oliva (Jaume Sobregrau, 64'), Saura i Garmendia (Javi Muñoz, 57'). SABADELL: Nauzet; Agus, Crespí, Carlos Hernández, Riau; Yeray (Collantes, 65'), Porcar, Hervás (Eguaras, 79'); Gato, Marquitos (Aridai, 55') i Juanto. GOLS: 1-0 (30') Jairo. 1-1 (32') Carlos Hernández. 1-2 (63') Gato. ÀRBITRE: Piñeiro Crespo. T.G.: Als locals Prieto, Javi Saura; als visitants Riau i Aridai.
L'important era guanyar i l'equip ha treballat bé per recuperar la confiança
Miguel Ángel Riau
lateral del sabadell
Estic molt content amb l'aportació dels menys habituals, especialment amb Agus i Yeray