Sabadell

Olmo: “Longás no necessita més motivació”

Sabadell. El tècnic diu que l'aragonès té moltes ganes de tornar a l'onze amb el valor afegit de fer-ho contra el Saragossa

L'ultimàtum per al genoll de Longás, de moment, està donant resultat. La feina al gimnàs i els factors de creixement han evitat que el migcampista passi pel quiròfan i estigui aturat més del compte. Amb tot, el Sabadell ha notat l'absència de l'aragonès en l'onze i tant el jugador com l'equip necessiten l'aportació del segon jugador que més minuts va tenir el curs passat. “Longás no necessita més motivació per part nostra perquè anar a Saragossa li aporta un plus i, a més, és un jugador que sempre vol tenir protagonisme”, afirmava ahir Miquel Olmo, que elogiava el jugador: “Necessitem la seva millor versió perquè en el nostre futbol ofensiu té un paper determinant.” Longás ha hagut de fer molta feina extra per estar preparat per a l'equip. I, a poc a poc, va agafant rodatge per ser titular. “He estat moltes hores al gimnàs, i feia temps que no el trepitjava”, deia el jugador. “Ha patit molt amb la lesió i haurà de patir encara més, però té unes ganes boges de tornar a jugar”, resumeix Olmo.

Hidalgo i Ernest es recuperen

Els serveis mèdics del Sabadell van donar ahir l'alta al migcampista Antonio Hidalgo i al davanter del filial Ernest Forgas. El capità va tenir un trencament al soli de la cama dreta, i, tot i que li havia de suposar només dues setmanes de baixa, finalment la recuperació es va allargar dos mesos. D'altra banda, Forgas, que havia tingut una gran participació amb el primer equip en la pretemporada, s'ha recuperat d'una luxació a l'espatlla. En el seu cas, s'ha complert el termini d'un mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)