2a divisió A

Reforços per convèncer també lluny del Mini

Barça B. Eusebio recupera per al partit d'avui a Mendizorrotza els internacionals Edgar Ié i Halilovic amb l'objectiu de sumar els primers punts del curs a domicili

El Barça B visita avui Mendizorrotza (a dos quarts de set de la tarda i en directe per Esport 3) amb l'objectiu d'allargar el bon moment que viu, gràcies a les dues victòries consecutives al Miniestadi, contra el Sabadell i el Saragossa. Els d'Eusebio Sacristán només han disputat fins ara un partit lluny de casa, en la primera jornada a El Sadar i amb derrota (2-0), i ara tenen l'oportunitat de demostrar que, a fora, també són capaços d'oferir una bona imatge i, sobretot, de sumar-hi els primers punts. No posarà les coses gens fàcils l'Alavés, que el curs passat es va salvar en l'última jornada però que ara està en una situació millor, després de derrotar dos cops en quatre dies l'Osasuna: dissabte passat, en la lliga i a domicili, i dimarts, en la copa i en la pròrroga. Els vitorians, de fet, encara no han perdut aquesta temporada i amb cinc punts en tres jornades es mantenen a tocar dels llocs d'ascens, que intentaran assaltar ara amb un triomf.

Per a aquest duel, Eusebio recupera efectius respecte a la setmana passada, ja que, un cop acabats els compromisos internacionals, podrà tornar a disposar d'un puntal en defensa, com és Edgar Ié, i el que s'ha d'erigir en un dels líders al mig del camp, Halilovic, que ha estat titular amb Croàcia en els dos partits d'aquests últims dies. Ells dos podrien ser les novetats en un onze que no hauria de variar gaire del que va golejar –i va excel·lir fa només sis dies– el Saragossa. I és que el tècnic blaugrana, que destaca “la mentalitat i el funcionament com a equip”, i sobretot tenint en compte que el curs tot just ha començat, continua sense poder disposar ni de Munir ni de Sandro, que es queden a Barcelona i podrien jugar amb el primer equip. L'estat de gràcia d'homes com ara Samper, elogiat ahir per Luis Enrique, i d'Adama i Dongou, actual pitxitxi de la categoria amb quatre dianes, juntament amb Sergio Araújo, és però la millor arma ara del filial blaugrana. Sergio Juste i Godswill continuen lesionats, Babunski i Kaptoum ja han rebut l'alta mèdica, però com Bagnack i Ondoa, que ahir es van incorporar després d'haver estat amb la selecció camerunesa, no van entrar encara en la llista per decisió tècnica, com tampoc Pol Calvet. Tampoc es preveuen gaires canvis en l'onze que presenti Alberto respecte al de la jornada anterior a Pamplona. El tècnic guipuscoà, que no disposarà de Juanma, Jarosik ni Beobide, lesionats, i que haurà de descartar dos jugadors d'entre els vint que té disponibles, ja ha avisat que “caldrà fer treballar molt el Barça B” per impedir al màxim que creï perill.

LA PRÈVIA

Pel moment en què estem, m'agrada la bona mentalitat i el funcionament com a equip, els automatismes estan funcionant molt bé
L'Alavés està en un bon moment; ha començat bé, s'ha reforçat bé i serà un rival difícil
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Si no fas treballar el Barça B, va agafant el seu ritme i joc, i t'arriba i et crea ocasions
Alberto López
ENTRENADOR DE L'ALAVÉS

El curs passat, ple de 6 punts contra l'Alavés

Els últims precedents entre l'Alavés i el Barça B són clarament favorables al filial blaugrana, que el curs passat va sumar els 6 punts en joc contra el conjunt vitorià. En la primera volta, els d'Eusebio van guanyar 2-3 a Mendizorrotza, amb gols d'Edu Bedia, Sandro i Joan Roman, i en la segona van vèncer 2-1, amb gols de Sandro i Denis Suárez. En l'anterior visita del Barça B al feu vitorià, fa gairebé dues dècades, la temporada 1996/97, el filial, entrenat per Juande Ramos, va obtenir la victòria gràcies a un únic gol de Gerard López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)