Sabadell

Necessitat prematura

Sabadell. Per no complicar-se la vida, els arlequinats viatgen a Saragossa amb molta pressa per obtenir els primers punts del curs. Olmo regirarà l'equip a la recerca de la fórmula correcta

No és pas una final. Un cop jugats, però, els punts en joc de la jornada 4 no es tornaran a disputar. Darrere d'aquesta obvietat, hi ha la necessitat extrema del Sabadell de sumar tres punts tant sí com no. 0 de 9 és el balanç del conjunt arlequinat, que ha ingressat a la cua de la classificació i que necessita sortir-ne abans que els fantasmes apareguin en un equip fet amb el màxim criteri futbolístic que els diners han permès.

Dins de tot aquest pessimisme que envolta l'equip, el conjunt arlequinat s'agafa a la bona imatge que va donar dimecres passat a la Nueva Condomina contra el Múrcia. Miquel Olmo demanava que els suplents es reivindiquessin i ara tindrà algun maldecap per decidir l'onze titular. “En la copa teníem la responsabilitat de passar i la possibilitat de veure jugadors. Això, òbviament, t'atorga diversos registres de cara al partit”, afirmava el tècnic terrassenc vanagloriant-se de la competència de què disposa.

Primer damnificat

De moment, tot i que Olmo no és gaire amant dels canvis, la convocatòria va ensenyar el que no va ensenyar l'entrenament d'ahir –tancat als aficionats–. Javi Hervás, fins ara sempre titular, queda fora de l'equip i entra en el seu lloc Yeray Sabariego, que Olmo va lloar després del matx contra el Múrcia. Que l'entrenador prescindís en l'últim matx de Sotan al mig del camp pot donar una oportunitat a Longás, que, amb Yeray i Lucas Porcar, es jugarà dues de les tres posicions en la creació. “Hi haurà canvis perquè és el que exigeixen els resultats. Necessito tothom i la lliga és molt llarga; hem de saber què és el millor per a cada moment a l'equip”, afirmava Olmo, i sentenciava: “En vista d'aquests tres partits, necessitem canvis que ens aportin coses.”

Pel que fa al rival, el Saragossa encara està en fase de construcció després d'un inici molt complicat i envoltat de múltiples problemes institucionals. El conjunt de Víctor Muñoz tampoc no ha guanyat encara aquesta temporada –tampoc en la copa–, però no té gaire marge de maniobra per fer canvis en l'onze. Té la important baixa de Pedro, però l'esquelet de l'equip serà gairebé el mateix que en les últimes jornades.

LES REACCIONS

L'equip està animat per obtenir la primera victòria. Ben segur que farem un bon partit
Víctor Muñoz
entrenador del saragossa
Necessito tothom i la lliga és molt llarga; hem de saber què és el millor per a cada moment
Miquel Olmo
entrenador del sabadell

Collantes, fora de la llista per lesió

A banda de Javi Hervás, fora de la convocatòria per decisió del cos tècnic, Collantes tampoc va viatjar ahir cap a Saragossa amb els seus companys. L'extrem va acabar el partit contra el Múrcia entre setmana amb problemes a l'adductor i Olmo no ha volgut córrer més riscos. Abans-d'ahir li van fer una ecografia, però ahir encara no se sabia l'abast exacte de la lesió ni si era un trencament o bé una simple contractura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)