2a divisió A

Tarragó i Rebled, de reunió a Madrid

De viatge. Els màxims mandataris del Llagostera i el Girona es van reunir amb el G-30 i amb la junta de divisió de la LFP

Rivals al camp i companys de viatge. Isabel Tarragó, presidenta del Llagostera, i Francesc Rebled, president del Girona, van viatjar ahir a Madrid amb TAV per assistir a dues reunions –una amb el G-30 i l'altra amb la junta de divisió de la LFP– que tenien com a finalitat posar en coneixement dels clubs els principals punts conflictius i d'interès del futbol professional.

En les trobades es van tractar temes com ara el repartiment dels drets televisius, l'impacte de la implantació dels límits salarials en els clubs i les primes de compensació que rebran els equips que perdin la categoria. També es va parlar del conflicte amb el Múrcia (descendit administrativament a 2a B a causa dels deutes) i es va donar a conèixer la situació dels clubs que tenen problemes més greus amb Hisenda.

Tal com van afirmar els màxims mandataris dels dos conjunts gironins de 2a A, aquestes reunions també serveixen per mantenir el contacte entre els clubs i els organismes. “Hem tractat diferents temes, i també és una manera que ens anem veient les cares”, va dir Isabel Tarragó.

ELS TEMES TRACTATS

El repartiment dels drets televisius i els deutes, entre d'altres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)