Sabadell

Ànims reforçats

Sabadell. La plantilla s'aferra a la imatge mostrada a La Romareda com a raó principal per creure en la victòria contra la Ponferradina

El Sabadell prepara el partit de dissabte contra la Ponferradina amb un estat d'ànim força més positiu que el de setmanes enrere. Tot plegat, gràcies al punt èpic aconseguit en la visita a Saragossa. Això sí, més que pel botí, la plantilla arlequinada és optimista per la imatge que va mostrar a La Romareda, amb grans moments de futbol i de domini. “Ens mereixíem bastant més que l'empat, ja que vam fer el nostre joc i vam tenir unes sensacions molt bones”, va explicar ahir Antonio Longás, que creu que, tot i no haver sumat fins llavors, la situació que vivia el Sabadell no era alarmant: “Crec que la gent estava dramatitzant una mica, fruit dels resultats. Després, si analitzes fredament els cinc partits, només n'hi ha un que sigui molt dolent i en què hàgim estat lluny del nostre nivell, que és la derrota contra el Numància.”

Longás, això sí, va admetre que l'empat a La Romareda ha estat molt important per alliberar-se d'ansietats i pressions. “Era molt necessari puntuar i, sobretot, fer-ho de la manera com ho vam fer, amb deu homes i un gol en l'últim minut”, va dir el futbolista aragonès, que hi va afegir: “Aquest punt ens va ajudar bastant, ja que una quarta derrota hauria estat un cop molt dur.”

Ara, en tot cas, l'equip treballa centrat a aconseguir la primera victòria en la lliga, a casa contra la Ponferradina, que viu un moment molt dolç. “El rival està en ratxa i ens espera un partit difícil. Això sí, tindrem moltes possibilitats de guanyar si fem el que hem fet en els darrers dos partits i sortim igual de concentrats i amb la mateixa actitud”, va concloure Longás.

LES FRASES

Abans de l'empat contra el Saragossa, s'estava dramatitzant una mica, fruit dels resultats. De partits dolents només n'havíem fet un
Si fem el que hem fet en els últims dos duels, tindrem moltes possibilitats de guanyar [dissabte]
Antonio Longás
MIGCAMPISTA DEL SABADELL

Un procés de recuperació “dur i àrid”

Longás arrossega una lesió al genoll que és una llosa que el té mortificat, tal com ell mateix explica: “El procés de recuperació serà dur i àrid. Aquesta lesió és fumuda perquè hi ha dies en què em trobo bé i d'altres en què tinc inflamacions.” El futbolista i el cos mèdic, en tot cas, estan centrats a fer remetre les molèsties. Longás, que és una peça bàsica de l'engranatge del Sabadell, va aclarir també que aquest estiu havia rebut una oferta formal del Saragossa, però que la va refusar: “Sóc feliç aquí i en cap moment vaig tenir la intenció de marxar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)