Sabadell

La responsabilitat del nou

Sabadell. Amb la lesió de Raúl Tamudo, Juanto Ortuño, acabat d'arribar al club i a la categoria, s'erigeix en l'única possibilitat d'ocupar el decisiu lloc del davanter centre

Hi ha qui diu que amb un bon porter i un bon davanter centre, en aquesta segona A tan barata, és molt assequible salvar-se. A la Nova Creu Alta, la porteria ja fa anys que està ben ocupada amb l'ara capità Nauzet Pérez. A l'altra àrea, el conjunt arlequinat s'ha passat tot l'estiu buscant algú que fes oblidar Aníbal (18 gols el curs passat) que va estar a punt de classificar el Sabadell per a la promoció d'ascens.

La responsabilitat en aquests moments és per a Juanto Ortuño, un nouvingut al club i a la categoria, que tot just s'està adaptant a la dinàmica. “No la sento, aquesta pressió. Jo només surto a jugar a intentar donar el màxim de mi mateix per ajudar l'equip. I res més”, diu el davanter murcià, espolsant-se qualsevol responsabilitat extra.

Estrena i gol

Juanto, a més, diu que les sensacions en l'inici de lliga són prou bones per a ell. “M'estic trobant bastant bé, sobretot a partir del partit de copa, i contra el Saragossa també em vaig sentir molt bé”, diu el davanter, que es va estrenar diumenge passat: “Vaig tenir moltes ocasions, però l'important és que vaig marcar.”

Juanto és juntament amb Raúl Tamudo l'únic punta de l'equip. Olmo, però, té altres alternatives: “El millor any de Lucas Porcar va ser amb l'Espanyol jugant de fals 9”, afirmava el tècnic. Tant Porcar com Gato seran utilitzats en casos d'urgència. “M'he d'oferir, estirar l'equip, rematar dins l'àrea i, sobretot, fer gols. Això és el que em demana l'entrenador”, relata Juanto.

LES REACCIONS

No la sento, aquesta pressió. Jo només surto a jugar a intentar donar el màxim de mi mateix per ajudar l'equip. I res més
M'he d'oferir als companys, estirar l'equip, rematar dins l'àrea i, sobretot, fer gols
Juanto Ortuño
davanter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)