Sabadell

La brasa no crema

Sabadell. Tot i la mala situació en la taula, els d'Olmo viuen amb tranquil·litat el partit d'avui. Confien en la feina diària i creuen que, jugant com a Saragossa, els resultats no trigaran a arribar

Mentre a Sevilla no suporten veure el Betis tan avall, a Girona s'il·lusionen amb l'inici i a Mallorca i a Saragossa ja han saltat les alarmes, el Sabadell vaga pel 21è lloc amb certa tranquil·litat. Amb un punt de 12 possibles, els arlequinats se les hauran avui amb un dels equips que estan més en forma de la categoria, la Ponferradina, i l'ambient no és pas de nerviosisme ni de final. Tothom és conscient que la victòria és necessària, però igual d'important és el camí.

“L'equip no està ni nerviós ni angoixat, però això no vol dir que no el preocupi la dinàmica de resultats”, afirmava ahir un enèrgic Miquel Olmo a la sala de premsa: “Té la tranquil·litat que en el dia a dia l'equip treballa molt i confia en la dedicació de la seva feina. I així, els resultats han d'arribar. Sabem que anem pel bon camí.” El bon joc contra el Saragossa va ser la principal garantia.

Pocs canvis

Però si es juga bé i no es guanya, alguna cosa s'haurà de millorar, pensen alguns a la Nova Creu Alta. I ningú vol sentir a parlar d'una altra humiliació com la del Numància ara fa no tant. “No vam estar intensos ni precisos, vam pagar cares les errades, no vam estar al damunt dels jugadors...”, va començar a enumerar Olmo destacant el que haurà de fer l'equip avui: “Hem d'estar atents a la pilota aturada, ser agressius en defensa, viure junts i no equivocar-nos en la presa de decisions.”

Amb una setmana sense partits intersetmanals, el tècnic arlequinat prepara molt poques variacions respecte a l'onze de La Romareda. Pràcticament, l'últim dubte que va solucionar ahir en la sessió a porta tancada, va ser el del pivot davant de la defensa. Amb la baixa de Yeray –“si no hagués estat expulsat hauria tingut continuïtat en l'onze”, va dir Olmo ahir–, el terrassenc es debat entre Eguaras i Hervás. El cordovès sembla l'opció més lògica. Qui segur que no hi serà, perquè no han entrat a la convocatòria, són Collantes i Tamudo. Els dos jugadors van rebre l'alta a mitjan setmana i el cos tècnic no vol arriscar, i menys veient el bon resultat que li han donat els seus substituts: Juanto, a la punta d'atac, i Porcar, a la banda, jugaran de nou des de l'inici.

LES REACCIONS

L'equip no està ni nerviós ni angoixat, però això no vol dir que no el preocupin els resultats
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem de tenir marcat quin és el camí tant a casa com fora. Tinc clar que sortirem a guanyar
José Manuel Díaz
tècnic de la ponferradina

La Ponfe no pot utilitzar el seu camp

Amb la celebració del mundial de ciclisme a Ponferrada al llarg de tota la setmana vinent, la Ponferradina ha tingut dificultats per entrenar-se a El Toralín durant aquesta setmana. Al'estadi hi ha tot el dispositiu d'antidopatge i de seguretat i no deixen ni entrar l'equip al gimnàs. “Entenc les dificultats de fer un mundial, però nosaltres som un equip que representem la ciutat. No costa tant ajudar-nos”, es queixava el seu tècnic ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)