2a divisió A

Montilivi farà molt goig

L'ambient. El Girona ja ha venut més entrades que en la millor assistència de públic del curs. La resposta dels abonats, que no paguen, i els bètics que s'hi afegeixin promet una gran afluència

El Girona-Racing, l'estrena de la lliga, va reunir 3.080 espectadors a Montilivi. És l'assistència rècord fins ara a l'estadi, però quedarà molt lluny de la que hi haurà demà contra el Betis (17 h). L'expectació està responent a les expectatives, i tot indica que l'estadi tindrà una afluència molt alta de públic. De fet, el Girona va informar ahir que havia arribat a les 3.100 entrades de manera anticipada, que ja són més que la xifra que fins ara era el sostre de públic de la temporada. Moltes de les entrades venudes són a aficionats del Betis que no arribaran a Montilivi a través de la coordinadora de penyes catalanes, que va reservar 560 entrades.

Com que el Girona va decidir no programar jornada econòmica i, per tant, els abonats no paguen, és de preveure que un bon nombre (el club supera els 4.500 abonats) siguin demà a l'estadi. De fet, dels 3.080 espectadors del dia del Racing, la gran majoria eren abonats del Girona, i en teoria la mobilització hauria de ser força més significativa ara. No només per la visita del Betis, un dels rivals amb més atractiu, sinó també per la bona arrencada de l'equip de Pablo Machín, en zona d'ascens a primera després d'haver aconseguit 10 dels primers 12 punts en joc. També s'hi hauran d'afegir els aficionats –sobretot del Betis– que hagin decidit esperar fins al dia del partit per comprar l'entrada. El club obrirà les taquilles demà a les 10 del matí i ja no les tancarà fins al començament del partit, programat per set hores més tard. El Girona havia pensat organitzar una barbacoa a l'estadi però, aconsellats pels Mossos d'Esquadra, ho va descartar.

LES ANTICIPADES

El Girona va informar ahir que havia arribat a les 3.100 entrades venudes

A LA VENDA

El club obrirà les taquilles de l'estadi demà a les 10, set hores abans del partit

La samarreta dels 9 punts, a 50 euros

El Girona ha decidit posar a la venda les samarretes blanc-i-vermelles que els jugadors van fer servir en els tres primers partits de lliga, amb un ple de punts que no havien aconseguit en cap altra temporada. Aprofitant un canvi de disseny del logotip de La Bruixa d'Or al pit, el club posa a disposició dels aficionats la col·lecció de samarretes utilitzades fins ara. El club ha fixat per a aquesta edició limitada un preu de 50 euros –cinc cèntims més que el preu habitual de la samarreta– i ofereix als aficionats que l'adquireixin la possibilitat que els jugadors la firmin després del partit contra el Ponferradina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)