Sabadell

Un terç de la lliga amb deu

Sabadell. Les tres expulsions han provocat que els arlequinats hagin jugat 136 dels 450 minuts amb un home menys. El curs passat van rebre només vuit vermelles i aquest any ja són l'equip més brut

L'inici de lliga per al Sabadell no ha estat del tot reeixit en cap dels sentits. Si bé l'equip va començar la pretemporada molt bé i va preparar una plantilla curta però en condicions, l'inici de la competició ho ha esguerrat tot. Un dels motius és l'excés d'expulsions que ha rebut el conjunt arlequinat. S'han jugat cinc partits de lliga i el Sabadell ja ha vist tres vermelles, sense comptar l'expulsió de Miquel Olmo al Miniestadi. Això significa un terç de la competició amb un home menys.

Els arlequinats han hagut de remar fort en 136 dels 450 minuts que han disputat en la lliga. És un 30% jugant amb deu homes. Paradoxalment, però, la inferioritat numèrica (no sempre s'ha produït perquè contra la Ponfe el Sabadell va jugar 60 minuts amb un home més) en molts moments ha ensenyat la millor cara. “No crec que l'equip hagi de trobar un escenari en contra per trobar-se millor”, va dir Olmo, fart de tanta expulsió: “Sí que noto que a l'equip l'afecta moltes vegades la rèmora en els resultats, però treballem perquè no es noti sempre, això sí, amb onze contra onze damunt de la gespa”, hi afegia el preparador terrassenc. El tècnic va veure com al Miniestadi el Sabadell va aguantar molt bé les escomeses del rival tot i perdre el partit; i davant el Saragossa, amb un home menys, els arlequinats van arribar a empatar en els últims minuts.

Els més bruts

Amb justícia o no, el cert és que el Sabadell és l'equip més brut de la competició. No ha vist gaires targetes grogues –12, que són poques amb comparació amb el Betis (22), que és qui n'ha vist més– però les tres vermelles el situen al capdavant de la llista. En totes elles hi ha hagut dosi de justícia compensada (Kiko Olivas davant el Barça B no va cometre la falta i hauria d'haver estat Crespí l'expulsat), ingenuïtat (Yeray a La Romareda) i poc sentit comú (Juanto quan quedaven cinc minuts davant la Ponfe).

El Sabadell ja ha presentat recurs al comitè de competició per la segona targeta de Juanto Ortuño, ja que el club considerava que el que l'àrbitre havia redactat a l'acta no s'esqueia amb la realitat. Munuera Montero va escriure que el davanter de Iecla va “impactar en un adversari amb el colze de manera temerària en la disputa de la pilota”, mentre que en el vídeo ensenya que no hi va haver pas contacte amb Alan Baró. El club, a qui ja li van perdonar la targeta de Kiko Olivas, confia a guanyar el litigi.

DEU CONTRA ONZE

En inferioritat numèrica, el Sabadell ha mostrat una molt bona imatge

RECURS

Avui se sabrà si li perdonen la segona targeta groga a Juanto Ortuño

TRES VERMELLES

En elles hi ha hagut injustícia, ingenuïtat i també poc sentit comú
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)