Sabadell

Tamudo per a estona

Sabadell. El davanter de Santa Coloma de Gramenet diu que no pensa en la retirada i que el Vallès és el millor lloc per continuar jugant. S'ha recuperat de la lesió i serà a l'onze dissabte

Després de dues setmanes de recuperació i d'una de rehabilitació, Tamudo ja està preparat per tornar a jugar. El davanter de Santa Coloma de Gramenet tornarà dissabte vinent a l'onze inicial del Sabadell havent-se recuperat del trencament de fibres que es va fer al Miniestadi. En aquell partit, abans de trencar-se, es va fer un fart de lluitar i guanyar pilotes contra els joves centrals del Barça, als qui va portar de corcoll. Ha tornat en millor forma que mai i es troba molt a gust al Sabadell.

“Hi ha un grup espectacular de companys, i això motiva molt per continuar jugant”, afirmava ahir el davanter, que, de moment, no pensa en la retirada: “Acabem de començar aquesta temporada, i jo sóc dels que viu el moment. Decidiré al final de la temporada segons com em trobi, però aquí hi ha un ambient ideal que motiva per continuar.” De fet, aquesta temporada Tamudo va tenir una retallada en el sou prou significativa. I, en lloc d'acomodar-se, va tornar millor que mai físicament. “Quan un es va fent gran ha de canviar els seus hàbits per mantenir-se a l'elit”, admet el davanter, que diu que “des de la pretemporada” es troba molt bé: “A l'estiu em vaig cuidar molt i jo mateix ho estic notant en el meu joc.”

De fet, el desplegament físic que va fer al Miniestadi va ser molt alt. Tant, que Tamudo va patir una estrebada que el va deixar fora dels terrenys de joc dues setmanes: “Quan vaig arribar de la pretemporada ni pensava que em lesionaria al principi.”

Jugarà dissabte

Però amb el jugador recuperat, Olmo hi apostarà a Mendizorrotza contra l'Alavés dissabte vinent. Bàsicament, perquè el tècnic no té gaires més alternatives, ja que el comitè de competició no va acceptar el recurs de Juanto, i el jugador murcià quedarà sancionat aquesta jornada. “La competència per a un equip sempre és bona. És importantíssim que hagi vingut Juanto i que estigui marcant gols, perquè ens doni punts, tot i que aquesta setmana li toqui descansar”, afirmava Tamudo, que creu que està preparat per tornar a l'onze: “Un el que vol és jugar i si s'ha d'adaptar a unes circumstàncies determinades, doncs ho fa. Jo m'entreno per a quan l'entrenador decideixi i pugui fer gols i ajudar l'equip”, explica.

El davanter, però, encara té un somni abans de retirar-se. L'exempció en la copa provoca que hi hagi la possibilitat que el Sabadell s'enfronti amb l'Espanyol en els setzens de final. “Tot i que encara queda molt per al sorteig, l'Espanyol sempre serà casa meva i m'encantaria poder jugar contra ells”, va dir.

LES REACCIONS

Sóc dels que viu el moment. Decidiré al final de curs segons com em trobi, però aquí hi ha un ambient ideal per continuar
A l'estiu em vaig cuidar molt, i jo mateix ho estic notant. Quan un es va fent gran, ha de canviar d'hàbits per mantenir-se en l'elit
Hi ha un grup espectacular de companys, i això motiva molt per continuar jugant
Raúl Tamudo
davanter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)