Sabadell

Juanto podrà jugar a Vitòria

Sabadell. El comitè d'apel·lació dóna la raó al club arlequinat i retira la segona groga que el davanter va veure contra la Ponfe. Ja és el segon recurs del Sabadell que prospera després que s'anul·lés l'expulsió de Kiko Olivas al Miniestadi

De moment no és una bona temporada per al Sabadell als terrenys de joc, però sí als despatxos. El comitè d'apel·lació va retirar ahir la segona targeta groga que Juanto va veure dissabte contra la Ponferradina i, per tant, queda sense efecte la sanció d'un partit que li havia imposat el comitè de competició. De les tres expulsions de què ha estat objecte el Sabadell aquesta temporada, dues no han acabat comportant sanció. El club arlequinat ja va aconseguir que la vermella directa que Kiko Olivas va veure al Miniestadi contra el Barça B quedés anul·lada, ja que es va demostrar que va ser Martí Crespí el que va cometre la falta.

Juanto va veure la segona targeta groga en els últims minuts del partit contra la Ponferradina per haver etzibat, segons l'àrbitre, un cop de colze “de manera temerària” a un rival, però les imatges aportades pel Sabadell demostren que no hi ha contacte, tal com ha comprovat el comitè d'apel·lació. Així, anul·lada la sanció, Juanto podrà jugar demà a la tarda al camp de l'Alavés i encadenar, si Miquel Olmo ho creu convenient, el tercer partit seguit com a titular, en els quals ha marcat dos gols. Aquesta setmana, Raúl Tamudo, recuperat d'una lesió, ja es veia titular a Mendizorrotza, però el més probable és que ara Olmo mantingui la confiança en Juanto, que està en ratxa golejadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)