Sabadell

Aquest cop, sense creure en la remuntada

Sabadell. A diferència dels partits contra el Betis i el Saragossa, els arlequinats es van donar per vençuts massa aviat

Des que hi ha Miquel Olmo a la banqueta, el Sabadell havia fet exercicis heroics de remuntades i de victòries morals que havien donat molts punts pràcticament perduts. La rauxa de Miquel Olmo, sempre amb potència en el seu discurs, havia activat el nervi de l'equip en moltes ocasions. En el partit contra l'Alavés de dissabte passat, però, l'equip va ser incapaç d'activar-se i va repetir la mateixa sensació que tres setmanes abans contra el Numància.

“Quan hem encaixat el segon gol no hem cregut que es podia donar la volta al partit”, afirmava Olmo després del matx. “L'equip pot guanyar o pot perdre però sempre ha de mantenir la cara en el partit. Avui [per dissabte] ningú ha estat a l'altura del que requeria el matx”, afegia el tècnic, que insistia: “Podem estar bé o malament, però no hem de perdre l'esperit de lluita i de treball.”

Olmo diu que a l'equip li va faltar cert caràcter per no deixar-se anar, ja que havia vist com aquesta mateixa temporada el seu equip ha fet exercicis similars. En la primera jornada va posar la por al cos al Betis quan guanyava 0-3, va marcar i va arribar a posar-se 2-3. I en l'últim desplaçament, el Sabadell es va sobreposar al fet de jugar amb un home menys i va acabar empatant a Saragossa (1-1) en l'últim minut. “Hem de millorar molt, perquè la imatge no ha estat bona”, afirmava Collantes, autocrític.

Espasandín, lesionat

El jugador arlequinat té un trencament fibril·lar als adductors de la cuixa dreta. Es perdrà, com a mínim, el proper partit.

LES REACCIONS

Podem guanyar o podem perdre però no hem de perdre-li mai de la vida la cara al partit
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem de mirar què no hem fet bé i millorar molt, perquè la imatge no ha estat bona
Juan Collantes
extrem del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)