2a divisió A

Un bri d'esperança a Palma

El protagonista de la jornada. El central ghanès Kasim Adams, de 21 anys, va debutar amb el primer equip del Mallorca marcant dos dels tres gols del seu equip contra el Barça B (3-3)

El Mallorca fa molt de temps que viu instal·lat en una dinàmica convulsa i perillosa que no fa cara de solucionar-se aviat, ni als despatxos ni tampoc al terreny de joc. En la seva segona temporada consecutiva a segona divisió A (el curs passat el conjunt balear es va salvar en l'última jornada) el Mallorca transita amb més pena que glòria per la categoria de plata, sent el cuer en solitari passades les primeres sis jornades de lliga, en les quals l'equip dirigit per Valeri Karpin encara no coneix la victòria (suma dos punts de divuit possibles). En l'últim partit contra el Barça B de diumenge, la tragèdia del Mallorca anava camí d'engrandir-se (el filial blaugrana dominava per 2-3 a falta de menys de vint minuts), però finalment els illencs va poder salvar un punt gràcies a un gol de Kasim Adams, la gran nota positiva del Mallorca.

Karpin, molt qüestionat, va decidir apostar pel jove central ghanès, que debutava amb el primer equip, per mirar de reactivar la fluixa defensa mallorquina (ha encaixat 17 gols fins ara, la que més de la categoria). L'aposta li va sortir bé al tècnic rus, ja que Kasim, que prèviament havia disputat tres partits amb el filial del Mallorca (2a B) va ser l'autor de dos dels tres gols del seu equip –va obrir i tancar el marcador–, i fins i tot va estar a punt de fer el tercer. L'estrena somiada. Kasim, de només 21 anys i que es comunica en anglès, va arribar al Mallorca en el passat mercat d'hivern cedit pel Leganés i aviat es va convertir en un habitual en la defensa del filial balear (el curs passat jugava a tercera), encara que mai va arribar a debutar amb el primer equip. A l'estiu Asier Garitano va decidir no comptar amb ell per al nou projecte del Leganés a segona A, així que es va renovar la cessió amb el Mallorca, aquesta vegada en règim compartit i de tres anys de durada.

Fins fa ben pocs dies ningú hagués pronosticat l'entrada en escena de Kasim al Mallorca, però ara, després del debut triomfal, tot fa pensar que el jove central, amb un físic privilegiat (1'90 metres d'alçada), ja no tornarà a baixar amb el filial.

1A OPORTUNITAT

Karpin va apostar per Kasim pels problemes defensius Mallorca

UN GRAN LLAST

17 gols ha encaixat el Mallorca, cuer, en les primeres sis jornades de lliga, el que més de 2a A

JOVENTUT

21
Anys
té Kasim Adams (1'90 metres). Va arribar a Palma en el passat mercat d'hivern cedit pel Leganés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)