2a divisió A

Autocrítica per reaccionar

2a divisió A. L'extrem del Sabadell Gato creu que l'equip ha de reflexionar i buscar les mancances per reaccionar, després d'un inici de lliga molt dubitatiu, en què els arlequinats només han sumat quatre punts de divuit possibles

El Sabadell continua amb una creu sobre l'espatlla cada cop que ha de jugar lluny del Vallès i dissabte va encadenar l'enèsim partit a domicili sense vèncer. Els de Miquel Olmo van rebre un 3-1 a Mendizorrotza i no van poder donar continuïtat a la victòria contra la Ponferradina. L'equip, amb tot, és penúltim (4 punts de 18) i espera reaccionar contra l'Albacete. Per mirar de millorar, el discurs és el de l'exigència, tal com explica Manuel Gato: “Hem de fer autocrítica, ja que aquesta és l'única manera de millorar.” L'extrem, això sí, no creu que la precipitació sigui positiva: “Cal prudència i que valorem i analitzem bé en què fallem. Hem d'ajustar-nos en l'anàlisi per trobar la millor manera de corregir-ho.” Respecte al debat sobre el canvi de sistema utilitzat contra l'Alavés, Gato ho relativitza i creu que “si s'hagués guanyat ni se n'hauria parlat”. “El jugador sempre s'ha d'adaptar a les exigències del tècnic”, hi afegeix.

El bloc, amb tot, ja treballa centrat en el partit de diumenge contra l'Albacete. L'objectiu és molt clar: tornar a vèncer i reprendre la línia de bons resultats a casa de la temporada passada. “En aquesta categoria ser fort com a local és un aspecte molt important que tots busquem. Nosaltres tenim capacitat per ser-ho, tal com vam demostrar [el curs passat],” conclou Gato.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)