Sabadell

Longás serà operat

Sabadell. El migcampista se sotmetrà dimarts que ve a una artroscòpia per solucionar del tot les molèsties que arrossega al genoll esquerre, de manera que estarà un temps de baixa

El Sabadell perd una peça clau per afrontar els pròxims partits, en què té el repte de reaccionar i escapar de la zona de descens. Antonio Longás serà sotmès dimarts a una artroscòpia per solucionar del tot els problemes al genoll esquerre que ja fa temps que arrossega. Després del partit de Vitòria, les molèsties eren més intenses i les proves que li han fet les últimes hores han determinat que el millor per al seu genoll és l'operació, sobretot perquè s'ha fet evident que el tractament conservador que se li ha anat practicant –factors de creixement, treball al gimnàs...– no ha donat resultats. Els serveis mèdics del Sabadell no es van aventurar ahir a avançar un període de baixa, sobretot perquè fins que no se li hagi fet l'artroscòpia no es podrà saber en quin estat està el genoll. De totes maneres, el més probable és que estigui com a mínim dos mesos fora dels terrenys de joc.

La baixa de Longás és sensible perquè és la peça sobre la qual pivota el joc ofensiu del Sabadell. La fluïdesa atacant dels arlequinats depèn en gran manera de la creativitat i la inspiració del mig centre aragonès, que ja es va perdre els dos primers partits de lliga –dues derrotes clares– per aquests problemes al genoll esquerre. Va debutar disputant uns minuts contra el Numància –tercera derrota seguida– i va jugar el primer partit de titular a La Romareda –empat–. Va jugar els 90 minuts en el triomf contra la Ponferradina i, en la derrota a Vitòria, va ser titular i va ser canviat a mitja hora del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)