Sabadell

Les lesions arriben en el pitjor moment

Sabadell. Olmo no podrà disposar de dos referents (Juanjo i Longás) en les jornades més delicades. Collantes i Hidalgo arriben just

La baixa de Longás és una altra galleda d'aigua freda en aquesta dutxa congelada que està rebent el Sabadell en l'inici de curs. El migcampista aragonès marxa de l'onze inicial just quan els arlequinats es troben en el pitjor moment de la temporada (penúltims, 4 punts i molt irregulars en el joc). Així, l'equip perd un dels seus timons en el joc, mentre que n'hi ha un altre, Juanjo, que encara espera a la infermeria. Dos dels altres referents (Hidalgo i Collantes) tot just acaben de superar les molèsties físiques. “És una baixa insubstituïble. No hi ha jugadors a la categoria com Longás, com tampoc n'hi ha com Juanjo i fa temps que no el tenim”, assenyalava Miquel Olmo ahir. “L'important és que crec en el grup per sobre de les individualitats i hi ha jugadors que treballen per buscar-se una oportunitat en l'onze”, hi afegia el tècnic.

Hervás o Yeray?

Longás finalment passarà pel quiròfan després de mesos d'esforç amb mal al genoll. “A Longás l'he vist patir moltíssim, igual que a Juanjo el curs passat i Espasandín. Són jugadors que van amb dolor però que, tot i això, s'entrenen perquè hi volen ser”, deia, enorgullit, el tècnic. Com a alternativa, l'entrenador terrassenc segurament utilitzarà diumenge vinent un doble pivot format per Hidalgo i Javi Hervás o Yeray. El capità arlequinat ja va jugar els 90 minuts la jornada passada, però el seu equip el necessita després d'una lesió muscular. El mateix cas és el de Collantes, titular recuperat recentment però forçat a actuar. L'equip els necessita.

LES REACCIONS

No hi ha jugadors a la categoria com Longás, com tampoc n'hi ha com Juanjo i fa temps que no el tenim. Confio en el col·lectiu
Hervás és una de les opcions que tenim. S'està entrenant molt bé tot i les dificultats
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)