Sabadell

Els gols ho curen tot

Sabadell. Els arlequinats passen el mal tràngol del partit contra l'Alavés i etziben una golejada espectacular a l'Albacete. L'expulsió del lateral visitant Fran Garcia (2-0, 45') aplana el camí

ALBACETE1


SABADELL6


El Sabadell ha passat la pitjor setmana esportiva des que Miquel Olmo va entrar a la banqueta arlequinada. Va haver d'assumir una derrota molt greu contra l'Alavés, va perdre el seu jugador referent fins no se sap quan per lesió i s'ha vist enfonsat a la taula classificatòria. Els arlequinats van respondre ahir de la millor manera possible a un ultimàtum: amb sis gols. No és que fos un domini rotund en el joc el que va infligir a l'Albacete (rival directe per la salvació), però va aprofitar totes les escletxes i debilitats del seu rival –que van ser moltes– per marxar amb una golejada que omple el buit de moral que va deixar la 21a posició. La vessant esportiva dóna un respir a l'entitat, que aquesta setmana viurà hores decisives amb l'aparició de Keisuke Sakamoto i la seva idea, o no, de curar econòmicament el club.

Difícilment Miquel Olmo podia imaginar un escenari millor en acabar el primer temps. En l'últim minut de la primera part, l'Albacete va quedar amb un home menys. L'únic handicap: que l'expulsat va ser el lateral esquerre Fran Garcia, des d'ahir amic íntim de Collantes, que es va fer un fart d'arribar per la banda dreta amb un simple moviment: pilota a l'espai. Tot i que els manxecs, igualment, en la resta del matx es van convertir en una joguina a la qual el Sabadell va fer el que va voler. Així, l'equip va recuperar el 4-4-2 que tant li havia funcionat. I el dinamisme de Collantes i Gato entre línies va donar vida a l'equip, que, sense Longás, va elaborar menys del que és habitual. Cal dir que va ajudar-hi el fet que el Sabadell s'avancés molt aviat. La desmarcada de Tamudo que va picar la pilota per sobre d'Alberto Domínguez (9') va obrir la clau perquè el Sabadell s'endugués el partit. Tanmateix, l'Albacete va reaccionar després del gol i va tenir minuts de brillantor futbolística. Tot va quedar en no-res quan Kiko Olivas va posar una pilota a l'espai cap a Collantes i aquest va assistir a Gato, que va fer el segon (29') de la tarda. Abans de la diana, tot i que el Sabadell estava sent dominat en la possessió, va gaudir de més ocasions, totes dues amb doble protagonista: Tamudo i Collantes. I per acabar-ho d'adobar, el primer temps va acabar amb l'expulsió de Fran Garcia, que ho va passar molt malament durant el partit d'ahir en defensa.

El Sabadell castiga

Amb un home menys i dos gols en contra, Luis César va voler ser agosarat i va col·locar tres defenses per intentar guanyar el partit. I la seva valentia la va acabar pagant amb dos gols en poc més de deu minuts. El primer va ser un regal de Tamudo per als espectadors, ja que el de Santa Coloma de Gramenet va controlar una pilota a l'espai, va clavar una sotana a l'únic central que quedava i va posar la pilota lluny de l'abast d'Alberto (47'). Una altra delícia. El segon va ser una galopada de Collantes que va deixar el gol mastegat a Gato (58'). Aleshores, el tècnic visitant va tapar la seva defensa per tapar la sagnia col·locant a quatre al darrere. Però tot i que Chumbi va anotar el gol de l'honor de penal (en una badada de Carlos Hernández), la lesió de Keko va deixar amb nou homes el conjunt visitant. Va ser aleshores quan Cristian, en un contraatac amb àmplia superioritat, i Sotan, des del pic de l'àrea i honorant la nació japonesa amb Sakamoto a la grada, es van afegir al festival en els cinc últims minuts.

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau; Collantes, Hidalgo (Eguaras, 50'), Hervás, Aridai (Sotan, 71'); Gato, i Tamudo (Lucas Porcar, 59'). ALBACETE: Alberto; Antoñito, Gonzalo, Noguerol (Samu, 46'), Fran García; Mario Ortiz, Edu Ramos; Keko, Cidoncha (Chumbi, 46'), Jorge Díaz; i Rubén Cruz (Pol, 54'). GOLS: 1-0 (9') Tamudo. 2-0 (29') Gato. 3-0 (47') Tamudo. 4-0 (58') Gato. 4-1 (81') Chumbi de penal. 5-1 (85') Cristian. 6-1 (90') Sotan. ÀRBITRE: Pérez Pallas.T.G.: als locals Hervás, Carlos Hernández, Lucas Porcar. T.V.: Al visitant Fran Garcia (45') per doble amonestació. PÚBLIC: 3.098 espectadors a la Nova Creu Alta.
Ens ha passat tot el dolent. Ben mirat, ningú ha estat a l'alçada del partit, ni jo mateix
Luis César Sampedro
entrenador de l'albacete
Hem fet la lectura adequada del partit. Hem tingut un bon inici i hem aprofitat l'expulsió
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Ens ho mereixíem després d'una setmana que ens costava. Ens dóna tranquiltat
Raúl Tamudo
davanter del sabadell

El millor Tamudo des que va arribar a la Creu Alta

L'estat de Raúl Tamudo aquesta temporada és espectacular. El davanter de Santa Coloma de Gramenet suma els mateixos gols que partits jugats: 4. I ahir va completar un doblet. “He intentat fer el que he fet tota la vida, que és ajudar a l'equip marcant gols”, va dir ahir el jugador després de fer un altre recital. I és que els dos gols van ser una delícia tècnica. El primer amb una desmarcada, control i vaselina perfectes, i el segon, amb una sotana en un u contra u davant d'un defensa central.

El davanter ha tornat a l'equip donant la seva millor versió des que va arribar a la segona divisió. Va començar jugant molt bé en els primers partits i va marcar un gol contra el Betis. Després, una lesió muscular no li va impedir tenir continuïtat però va tornar marcant contra l'Alavés la setmana passada i ahir va anotar dos gols més. Tamudo ha deixat a Juanto fora de l'onze que també estava en un gran estat de forma (3 gols en cinc partits).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)