Sabadell

Sakamoto torna a reclamar que la ciutat s'hi aboqui

Sabadell. El president i màxim accionista no vol vendre el club perquè “aposta per la ciutat”. Demana més gent a l'estadi per recaptar diners tot i tenir unes polítiques socials immòbils

Els problemes que té el Sabadell amb la Hisenda pública no han espantat, ni de bon tros, Keisuke Sakamoto. El president ha manifestat durant les últimes setmanes que no pensa vendre el club tot i algunes temptatives. Dilluns passat, en el consell d'administració, s'hi va reafirmar.

Sakamoto confia continuar portant el comandament del seu projecte tal com va manifestar Ignasi Lúquez, portaveu del consell, però demana que més gent vagi a la Nova Creu Alta. “Ens agradaria que a partir d'ara pogués venir més gent al camp. Faig una crida a la gent perquè ens vingui a animar”, afirmava el màxim accionista, que va presenciar com 3.098 persones van veure el 6 a 1 de l'últim partit, contra l'Albacete. “L'any passat només ens va faltar una mica per arribar a jugar la promoció d'ascens. Ara per tenir aquesta mica necessitem la gent”, va dir.

Pocs canvis

Keisuke Sakamoto va aconseguir la presidència del Sabadell (ja era el màxim accionista del club) la temporada passada. El japonès volia un salt de qualitat respecte de l'etapa de Joan Soteras per poder assolir l'ascens a primera divisió. “Ens volem equiparar a equips com ara el Barça i el Madrid”, va arribar a dir en una entrevista a aquest diari just abans que acabés l'etapa de l'expresident arlequinat. Però les seves polítiques socials no han canviat gaire respecte als temps de Soteras en la presidència. De fet, Sakamoto va mantenir el mateix gerent (Xavi Monclús) i el mateix director de màrqueting (Josep Samper a través de l'empresa Red Carpet Services). Els canvis en matèria social han estat els mínims. Més facturació en marxandatge però la caiguda en picat del nombre de socis continua aquesta temporada. De fet, aquest any s'ha superat la xifra de 3.100 socis del curs passat només perquè s'ha recomanat als pares dels jugadors del futbol de base que es facin abonats. La prova és que les assistències regulars per aquest curs són semblants a les de l'any passat. “El Sabadell és de tots els habitants de la ciutat i d'aquells que se l'estimen”, afirmava Sakamoto, que necessita explicar que el seu club mou gent per obtenir el promès patrocinador. De fet, no és la primera vegada que el president demana que la gent vagi a l'estadi. I a aquest pas, si tot continua igual, tampoc serà l'última.

ELS VESTIDORS

Ens agradaria que a partir d'ara pogués venir més gent a la Nova Creu Alta. Faig una crida a la gent perquè ens vingui a animar
Sakamoto continua apostant per la ciutat i pel club. Ell és aquí per sumar esforços
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell
L'any passat només ens va faltar una mica per arribar a jugar la promoció d'ascens
Keisuke Sakamoto
president del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)