Sabadell

Recuperant vells costums

Sabadell. Davant la incògnita de com cal jugar sense Longás, que finalment estarà tres mesos de baixa, l'equip ha optat pel joc a l'espai. Allà, Collantes, Tamudo i Gato són les referències

Exclamava en un entrenament Nauzet, porter del Sabadell, que els seus companys li tiressin pilotes a Collantes que era el que havia fet el Sabadell durant tota la temporada passada. Dit i fet. Miquel Olmo té una mala peça al teler amb la baixa de Longás, operat dimarts i que finalment haurà d'estar uns tres mesos allunyat dels terrenys de joc, perquè no podrà disposar del jugador que fins ara ha sigut de la brúixola del seu atac. Però ja ha trobat la manera de solucionar aquesta baixa; ho va fer contra l'Albacete i serà habitual en els propers partits: pilotes a l'espai de la defensa rival perquè els petits puguin arribar amb avantatge.

Contra l'Albacete, Collantes va aprofitar-se de les excursions del lateral esquerre Fran Garcia per fer mal a la defensa rival. “Els dos primers gols escenifiquen el que volem en atac. Moure la pilota d'una banda a l'altra i tirar-ne a l'esquena de la defensa”, va explicar Olmo. El cert és que gairebé tots els gols van arribar de pilotes a l'espai aprofitades pels homes ràpids del Sabadell: Collantes va assistir a Gato en dues ocasions i Tamudo va guanyar els centrals en dues carreres. “Hem de tenir criteri de futbol per dins; i per fora tenir-ho molt clar”, assenyalava Miquel Olmo, que valora molt positivament l'aportació dels extrems: “És important la participació de Collantes i recuperar el nostre nivell de joc. El necessitem, però també a Aridai i a Marcos, ja que en l'aspecte ofensiu tenen un paper molt important.”

Si bé és cert que el Sabadell va optar diumenge passat per un joc un pèl més directe, hi ha moltes semblances amb el futbol que practicava durant la temporada passada. La gran aportació golejadora d'Aníbal va ser gràcies a les centrades de Collantes quan el gadità rebia la pilota a la carrera. “És molt bo que hi hagi aquesta connexió entre els jugadors de dalt perquè així arriben els gols”, afirmava Manuel Gato després del partit contra l'Albacete, en què va rebre dues passades de gol de Collantes.

EN LA GOLEJADA

És important la participació de Collantes per tal de recuperar el nostre nivell de joc
Miquel Olmo
ENTRENADOR DEL SABADELL
És molt bo que hi hagi aquesta connexió entre els de dalt perquè així arriben els gols
Manuel Gato
ATACANT DEL SABADELL
Gairebé tots els gols a l'Albacete van arribar de pilotes a l'espai als homes ràpids

Olmo tocarà poca cosa diumenge

Miquel Olmo és tècnic de pocs canvis quan les coses funcionen i per això es preveu que diumenge, contra el Llagostera, no toqui gaires jugadors de l'onze que li va donar la victòria (6-1) davant l'Albacete. El dubte més important és si voldrà encaixar Víctor Espasandín en el lateral esquerre, ja que el gallec va tornar ahir amb la resta del grup havent-se recuperat de la lesió al quàdriceps. Pel que fa a la resta, ahir va assajar un partidet d'entrenament amb molt poques variacions. També està recuperat Aridai Cabrera, al qual dissabte passat li van haver de posar punts a l'empenya per una entrada en els primers instants de joc. Pel partit contra el Llagostera, doncs, Olmo tindrà tothom disponible, excepte Longás i Juanjo.

Longás, operat “amb èxit”

Antonio Longás es va sotmetre dimarts a l'artroscòpia a la qual van optar els serveis mèdics del Sabadell, tal com van anunciar la setmana passada, per resoldre del tot els problemes de l'aragonès al genoll de la cama esquerra. L'operació, tal com es va assegurar ahir des del club a través d'un comunicat, va ser un “èxit” i el període de baixa del migcampista arlequinat serà d'aproximadament tres mesos, en funció, això sí, de l'evolució de la recuperació. Concretament, Longás tenia una condropatia a la ròtula, que va provocar que no disputar els dos primers partits de lliga i que acabés el següent amb molèsties al genoll. En total, Longás ha participat aquesta temporada en quatre partits (252 minuts en total).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)