Sabadell

La doble visió dels problemes defensius

Sabadell. Els arlequinats són el segon equip que més gols encaixa i al si del vestidor donen dues explicacions diferents de les causes

Des que el Sabadell és un equip combinatiu, que té ocasions i que arriba a la porta rival amb assiduïtat (és a dir, des que va arribar a segona A) és sempre dels equips més golejats. Aquesta temporada, amb l'equip molt avall en la taula i encaixant de mitjana dues dianes per matx, hi ha un debat intern entre els que consideren que la clau és fer un gol més que el rival i entre aquells que creuen que mantenir la porteria a zero és una prioritat.

En el grup dels primers hi ha Antonio Hidalgo, capità de l'equip, que diu que el més important és la vessant creativa del joc. “És clar que com menys gols encaixem molt millor però el més positiu és que tinguem fortalesa ofensiva. Des d'aquí ho farem molt bé”, assenyala el de Canovelles apel·lant a la idiosincràsia del seu equip, molt més avesat a crear que a destruir: “Si tenim sempre la iniciativa, ataquem i fem tres o quatre gols tant se val que n'encaixem un o dos.”

L'equilibri

A l'altre bàndol es troba Miquel Olmo, el seu entrenador, que insisteix a rebaixar la xifra de gols en contra. “És cert que la nostra voluntat és la d'atacar però no és bo encaixar tants gols en aquesta categoria, sobretot quan tenim equip per fer millors registres defensius”, assenyala el tècnic, que diu que n'ha parlat moltes vegades amb el capità: “Aquesta conversa l'he tingut amb l'Antonio [Hidalgo] i entenc que és producte de la seva mentalitat i ímpetu que contagia a tothom quan és al terreny de joc i quan no. Però hem de trobar l'equilibri.”

LES REACCIONS

Com menys gols en contra molt millor, però el més positiu és que tinguem fortalesa ofensiva
Antonio Hidalgo
capità del sabadell
La nostra proposta és atacar però no és bo encaixar tants gols amb l'equip que tenim
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)