2a divisió A

Zidane podria ser inhabilitat

Real Madrid. Després de la denúncia del comitè d'entrenadors, la federació espanyola proposa tres mesos de sanció per al francès, que dirigeix el Madrid Castella sense tenir el carnet

Zinedine Zidane s'exposa a una sanció de tres mesos per part de la federació espanyola, després de la denúncia presentada pel comitè tècnic d'entrenadors. Aquesta va ser la proposta de l'instructor del cas, Alberto Pérez Calderón, per a l'exfutbolista francès, que des del principi de temporada està dirigint el Real Madrid Castella sense el carnet d'entrenador. El seu ajudant al filial madridista, Santiago Sánchez, que oficialment és el primer entrenador perquè cedeix el seu carnet, s'enfronta al mateix càstig.

Per la seva banda, el Madrid té deu dies per presentar les al·legacions corresponents i serà el jutge únic de la federació espanyola qui acabarà decidint sobre el cas. En unes dues setmanes se sabrà la decisió, mentrestant, Zidane i el seu ajudant podran seguir entrenant el seu equip.

L'article 104 del codi disciplinari estableix una sanció d'entre un i sis mesos per entrenar un equip amb un títol que no correspongui o per cedir un títol a un altre entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)