2a divisió A

“En la segona part hem estat més tranquils”

Miquel Olmo Tècnic del Sabadell

Miquel Olmo, molt actiu i nerviós durant el partit, es va mostrar més pausat a la sala de premsa, amb les pulsacions més baixes per la necessària victòria a domicili. “Els resultats positius sempre donen confiança perquè des de Jaén [fa set mesos] que no guanyàvem”, va assenyalar Olmo, que es va mostrar satisfet per l'actuació defensiva: “Hem fet bo el resultat de la setmana passada. Ha estat molt important deixar la porteria a zero i ho hem fet guanyant un dels millors equips, i així ho mostren els seus registres, defensius.”

Olmo és conscient que el seu equip no va tenir una bona primera part. “Hem sortit a l'inici, hem anat a jugar al seu camp i hem tingut moltes ocasions, tot i que en el primer temps el joc ha entrat en una fase d'alternança que ens ha perjudicat”, va dir.

El tècnic terrassenc va celebrar sobretot la gran segona part que va fer el seu equip. “Hem tingut més tranquil·litat, calia tenir més paciència i no caure en la trampa de practicar un joc directe”, va afirmar el tècnic, que no volia que el seu equip se separés: “Havíem de viure molt més junts, més a prop els uns dels altres.”

Les baixes

Olmo va reconèixer que va tenir dubtes sobre l'onze que trauria. “El treball dels metges i dels fisioterapeutes ens aporta aquestes solucions, perquè Aridai i Collantes ho tenien difícil per jugar. Ahir [per dissabte] vam estar tot el dia en contacte, els jugadors han descansat correctament i per sort hem pogut disposar d'ells”, va afirmar el tècnic.

POC CONTROL

“En el primer temps el joc ha entrat en una fase d'alternança que ens ha perjudicat”

REFORÇATS

“Hem d'aprofitar que els resultats positius sempre donen molta confiança”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)