Sabadell

Les solucions d'Olmo

Sabadell. El tècnic haurà d'apostar per un jugador del filial o bé recuperar Sotan per suplir la baixa de Cristian, un home imprescindible fins ara

El Sabadell té un altre problema en forma de lesió, ja que s'ha anunciat la baixa d'un dels seus homes més imprescindibles. Cristian Garcia, que la temporada passada tan sols es va perdre sis partits, estarà de baixa entre sis i vuit setmanes. La baixa del lateral dret representa un maldecap important per a Olmo ara que l'equip començava a rutllar. Haurà d'apostar per un jugador del filial o bé per Sotan Tanabe, que ja va jugar diumenge en aquesta posició.

Gordillo i Olmo van planificar una plantilla de menys efectius (de 25 a 22) pensant suprimir la figura del lateral dret suplent. L'any passat, Cristian va deixar participar Toni Lao ben poc i la direcció esportiva va pensar que no gastaria un sou en un jugador que, a priori, tindria molt poc protagonisme. Així, Cristian va renovar aquest estiu (fins al 2016) i Agus, prometedor lateral amb fitxa del filial, seria el relleu quan calgués. Aquest curs, doncs, s'esperava que Cristian tornés a superar els 35 partits, fet que no podrà passar si es compleixen els pronòstics dels metges.

Els substituts

Olmo té dos camins per afrontar el relleu de Cristian per als pròxims partits. Confiar en Agus o canviar de posició Sotan. Pel primer ja hi va apostar en l'estrena de lliga contra el Betis quan el terrassenc, que ja aleshores arrossegava problemes als adductors, no va poder jugar. Agus, de 21 anys, va complir i ha tornat amb el filial a tercera, on ha estat indiscutible per a Toni Rodríguez. En canvi, per Sotan, Olmo ja s'hi va decidir diumenge passat contra el Llagostera, amb Agus fora de la llista. El japonès també hi va jugar en la posició una estona el curs passat contra el Dépor i el cos tècnic ho considera una alternativa gens descabellada. Sotan, com bé sap l'entrenador, ha jugat en aquella posició en el Tòquio FC.

La baixa de Cristian no és l'única important que ha tingut aquest curs el Sabadell. Juanjo i Longás són de llarga durada i dos dels grans jugadors d'aquest equip. Collantes i Tamudo també s'han perdut partits i encara s'ha de veure quina disponibilitat té Hidalgo després dels problemes que va tenir
diumenge.

IMPRESCINDIBLE

Juanjo
10 de juny-?
El van operar (10 de juny) d'un problema al cartílag del genoll dret. Havia d'estar quatre mesos fora però la recuperació s'està allargant i encara li queden un o dos mesos.
Hidalgo
19 juliol - 12 set.
Uns problemes al soli de la cama dreta li van impedir jugar cap partit de pretemporada. La baixa havia de se per dues setmanes però es va allargar fins a set.
Forgas
15 agost-12 set.
En aquest cas, els terminis per la luxació de l'espatlla es van complir.
Tamudo
30 agost - 18 set.
Tot i que hi havia por que la recuperació s'allargués, va ser en dues setmanes del trencament als isquiotibials que es va fer contra el Barça B.
Collantes
12 set.-18 set.
En la copa va tenir problemes als adductors que va superar després d'un partit de baixa.
Espasandín
24 set.-10 oct.
Un trencament fibril·lar als adductors el va tenir fora de combat dues setmanes, el temps previst.
Longás
8 octubre -?
Va ser operat d'una lesió al cartílag del genoll i la previsió diu que no tornarà fins al gener. Abans havia alternat partits de baixa amb setmanes a ple rendiment.
Cristian Garcia
12 octubre-?
Contra el Llagostera va haver de ser substituït per un trencament a l'adductor dret. Els metges diuen que en té per 6 o 8 setmanes.

AGUS

Gordillo i Olmo comptaven que Cristian passaria dels 35 partits aquest curs
El lateral va jugar contra el Betis i en la copa, i és un fix per al filial a tercera divisió

SOTAN

Olmo hi va apostar aquest diumenge i el curs passat contra el Deportivo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)