2a divisió A

Les solucions d'Olmo

Sabadell. El mitjapunta Sotan Tanabe és la proposta més factible per afrontar la baixa del lateral Cristian García, un dels imprescindibles per al tècnic

El Sabadell té un altre problema en forma de lesió, en anunciar-se la baixa d'un dels seus homes més imprescindibles. Cristian García, que la temporada passada tan sols es va perdre sis partits, estarà de baixa entre sis i vuit setmanes. La baixa del lateral dret comporta un maldecap important per a Olmo ara que l'equip començava a rutllar. Haurà d'apostar per un jugador del filial o bé per Sotan Tanabe, que ja va jugar diumenge en aquesta posició i que ha convençut el tècnic.

Gordillo i Olmo van planificar una plantilla de menys efectius (de 25 a 22) pensant a suprimir la figura del lateral dret suplent. L'any passat, Cristian va deixar participar Toni Lao ben poc i la direcció esportiva va pensar que no gastaria un sou en un jugador que, a priori, tindria molt poc protagonisme. Així, Cristian va renovar aquest estiu (fins al 2016) i Agus, prometedor lateral amb fitxa del filial, seria el relleu quan calgués. Aquest curs, doncs, s'esperava que Cristian tornés a superar els 35 partits, fet que no podrà ser si es compleixen els pronòstics dels metges.

Miquel Olmo té dos camins per afrontar el relleu de Cristian en els propers partits. Confiar en Agus o canviar de posició Sotan. De moment, qui guanya en aquesta cursa és Sotan, que ja va jugar diumenge passat i va complir prou bé. A més, ahir es va entrenar en aquesta posició i va acabar de convèncer. El japonès també va jugar en aquesta posició una estona el curs passat contra el Dépor i el cos tècnic ho considera una alternativa gens escabellada. Sotan, com bé sap l'entrenador, ha jugat en aquella posició al Tòquio FC.

Juanjo
10 de juny-?
El van operar del genoll dret. Havia d'estar quatre mesos fora, però la recuperació s'està allargant i encara li queden un o dos mesos.
Hidalgo
19 de juliol - 12 de set.
Uns problemes al soli de la cama dreta el van inhabilitar en la pretemporada. La baixa havia de ser per a dues setmanes però es va allargar fins a set.
Forgas
15 d'agost-12 de set.
Un mes per una luxació a l'espatlla.
Tamudo
30 d'agost - 18 de set.
Va complir el termini previst per una lesió als isquiotibials.
Collantes
12 set.-18 set.
Només van ser unes molèsties als adductors.
Espasandín
24 set.-10 oct.
Va complir el termini de dues setmanes per un trencament a l'adductor.
Longás
8 d'octubre -?
Va ser operat d'una lesió al cartílag del genoll i es preveu que no tornarà fins al gener.
Cristian García
12 d'octubre-?
Contra el Llagostera va haver de ser substituït per un trencament a l'adductor dret. Els metges diuen que en té per a sis o vuit setmanes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)