2a divisió A

“Els agafem en el seu millor moment”

Pablo Machín. Entrenador del Girona

Pablo Machín considera que les dues victòries consecutives han rellançat el Sabadell. “Probablement l'agafem en el seu millor moment físic, futbolístic i anímic. Serà un derbi bonic, potser no com els d'abans, però sempre és un partit una mica especial”, va explicar l'entrenador del Girona, que ha viscut una setmana diferent, amb el partit de copa a Valladolid i sis homes fixos entrenant-se sols a Girona. “És cert que ells surten amb el petit avantatge d'estar tota la setmana pendents del partit.”

Els gironins es mantenen invictes a camp contrari. “Arribarà un moment que això es trencarà, i esperem que tardi. Però el més important és ser sòlids, que siguem un equip difícil de batre”, exposa Machín, que valora els efectes de ser líder de la categoria un cop superades vuit jornades: “Dóna sobretot tranquil·litat i confiança que estem fent bé les coses. Hem de mantenir la línia, perquè, si no, abaixarem molt el nivell competitiu. Som conscients que no tenim els millors futbolistes però sí els més implicats de la categoria. Tots donen el 110%, en esforç, actitud i concentració. Si abaixem el ritme, serem un equip normalet.”

Machín destaca el poder dels vallesans a partir de tres quarts de camp, però expandeix els elogis a totes les zones. “Ofensivament, potser és el més destacat, amb bones bandes, però al mig hi ha pivots com ara Hervás i Eguaras, que està mostrant tot el que se li intuïa a segona B. I al darrere, homes que han jugat molt a segona A. Sabem que segurament serà un rival més perillós a casa que a fora.”

EL LIDERATGE

“Dóna calma. No tenim els millors jugadors de 2a A però sí els més implicats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)