2a divisió A

“El Girona no és el líder per casualitat”

Miquel Olmo. Entrenador del Sabadell

Miquel Olmo és conscient que avui el Sabadell no tindrà un partit fàcil contra el Girona, un equip del qual va destacar moltes virtuts. “No perden mai la cara en els partits, juguen amb una altra idea de futbol, amb un altre sistema, però el tenen molt ben assimilat i l'exploten optimitzant les característiques dels seus jugadors. Que siguin líders no és producte de la casualitat, sinó fruit de la seva constància i perseverança. Haurem d'estar molt atents”, va afirmar el tècnic del Sabadell, que tot i això es mostra confiat que el seu equip mantindrà la bona dinàmica iniciada en els últims dos partits: “El duel arriba en un bon moment per a nosaltres, perquè, quan encadenes dues victòries, el grup en surt reforçat; hem de fer que el rival pateixi a la Nova Creu Alta. Nosaltres, per definició, intentarem tenir la pilota i atacar, sabem que generarem ocasions i que arribarem a dalt, i si a més creixem defensivament haurem fet un pas endavant molt important.”

Miquel Olmo no es va voler pronunciar sobre qui ocuparà la vacant deixada per Cristian, lesionat, al lateral dret. “La baixa de Cristian és sensible, era un dels jugadors que estaven millor, però no podem pensar en els futbolistes que no tindrem. Al seu lloc jugarà o Sotan o Agus”, va explicar el tècnic, que tampoc no va voler confirmar qui serà el davanter centre de referència: “Sortirà o Tamudo o Juanto, estic molt content del rendiment de tots dos i de com s'estan entrenant. Tamudo ha marcat quatre gols i Juanto, dos, i tots dos estan fent mèrits per entrar en l'onze.”

CONFIANÇA

“El partit ens arriba en un bon moment, les dues victòries han reforçat el grup”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)