2a divisió A

Al Farners se li escapen dos punts en l'últim instant

1a catalana. Amb l'empat, els selvatans ja encadenen tres partits sense guanyar

Després de dues derrotes seguides el Farners volia refer-se amb una victòria al camp del Sants. La va tenir molt a prop, però un gol dels locals quan faltaven pocs segons per al final del partit va privar l'equip de Miquel Àngel Muñoz de sumar els tres punts. En la primera meitat el Farners va dominar el rival i va gaudir de les millors ocasions del partit, primer amb un xut de Dembo que va sortir fregant el pal i després amb el golàs de Riki Solà, que va estrenar el marcador amb un xut de lluny. En la segona meitat el partit es va igualar i el Sants va buscar amb insistència l'empat, que finalment va arribar al minut 92 amb un gol de Fran des de dins l'àrea.


FARNERS1


SANTS1

SANTS: Carlos, Fabregat (Freixi, 85'), Castillo, Fran, Alberto (Picolo, 43'), Peque, Aleix, Espi (Felip, 45'), Guille (Gala, 75'), Sumarroca i Samu (Navarro, 55'). FARNERS: Martí Bartrina, Òscar Fernández, Varese, Riki Solà (Marc Vila, 70), Massegú, Carbó, Dembo, Criado, Marc Cases (Gerard Muñoz, 60'), Pau Gusó (Joel, 60') i Ivan Garcia (Sose, 85'). GOLS: 0-1 (34') Riki Solà. 1-1 (92') Fran. ÀRBITRE: Marcelino Gracia. T.G.: als locals Espi i Fran i als visitants Pau Gusó, Riki Solà, Òscar Fernández i Ivan Garcia. T.V.: cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)