Sabadell

Un més cap a la infermeria

Sabadell. El conjunt arlequinat completa una setmana negra confirmant la lesió d'Hidalgo, que s'afegeix a la baixa de Cristian García i als problemes físics del porter Nauzet i Collantes

Antonio Hidalgo s'afegeix a la llista de baixes del conjunt arlequinat, que va acumulant a la infermeria homes amb molta ascendència en el vestidor.

Sortosament, el capità va descartar un trencament muscular i té una elongació al bíceps femoral de la cama dreta. El més segur, això sí, és que el migcampista de Canovelles estigui de baixa uns quinze dies, tot i que el club no va voler donar terminis.

Hidalgo s'afegeix a la recent baixa de Cristian García, que estarà encara un mes i mig fora de circulació per un trencament a la cuixa. A més, s'hi ha d'afegir que Collantes i Nauzet no estan en el seu millor moment físic. L'extrem gadità no es va exercitar en diverses sessions la setmana passada per un problema a l'abdomen, mentre que el porter va ser dubte fins a última hora en l'enfrontament de la setmana passada contra el Girona. Tots quatre, a més, coincideix que són homes importants en el vestidor i veterans.

Els substituts

A hores d'ara, si es confirma la baixa d'Hidalgo, Olmo té molt poc per triar. Eguaras i Javi Hervás han d'ocupar el doble pivot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)