Sabadell

Confiança per reprendre el camí

Sabadell. Javi Hervás confia que l'última derrota contra el Girona sigui una excepció i que l'equip torni a la bona línia amb un triomf a Mallorca, en un matx clau per no caure en la zona perillosa

Després d'encadenar dues victòries, el Sabadell es va veure superat pel Girona a la Nova Creu Alta i es va apropar de nou a les posicions més compromeses de la classificació. Tot i això, l'equip no ha caigut en el desànim i confia a recuperar la bona línia de resultats dissabte que ve a l'Iberostar Estadi. Així ho veu, almenys, el mig Javi Hervás. “No vam fer un mal partit, vam cometre errades i ara hem de corregir-les i mirar de superar un Mallorca que està en una bona dinàmica”, va afirmar l'andalús, que veu bé el Sabadell: “Nosaltres també estem en una ratxa positiva, creem ocasions i arribem a la porteria contrària.”

En l'aspecte personal, Javi Hervás va analitzar la seva aportació a la gespa. “Vaig començar jugant, els resultats no acompanyaven i el mister va decidir després no comptar amb mi”, va relatar el futbolista cedit pel Sevilla, que s'ho va prendre amb filosofia: “No em vaig desesperar, vaig continuar treballant i ara he tornat. Estem en una bona dinàmica, anem cap amunt i estic content, ja que tots volem jugar i ho estic fent.”

Contra qui no podrà jugar, això sí, és contra el seu equip, el Sevilla, en la propera eliminatòria de copa. I és que en l'acord de cessió hi ha una clàusula que li impedeix enfrontar-se amb el conjunt andalús. “És una llàstima, però les clàusules s'han de complir i m'he d'aguantar”, va dir.

Tamudo podria ser baixa

Si els maldecaps de Miquel Olmo amb les lesions no són suficients, ara se'n podria afegir un de nou i rellevant: Raúl Tamudo es va fer mal en un genoll en una topada amb Crespí en l'entrenament d'ahir. Avui li faran proves per determinar l'abast de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)