Sabadell

No s'assemblen en res

Sabadell. Els arlequinats ja han perdut com a locals els mateixos partits que en tota la temporada passada. Olmo no hi observa una tendència preocupant però l'equip és irregular

El Sabadell, d'una temporada per l'altra, ha deixat de ser aquell equip rocós que feia de la Nova Creu Alta un lloc on els rivals era gairebé impossible que guanyessin. Ningú, ni entrenadors contraris ni propis, trobava l'explicació al fet que aquest estadi, amb tan poca gent i prou ample per jugar, es fes tan costa amunt a tots els que hi anaven de visitant. La Nova Creu Alta va ser un maldecap per als rivals al llarg de tres temporades, però de cop i volta la tendència s'ha girat. Amb una certa millora a domicili (a Palamós hi van guanyar per primer cop), de sobte es troben que no són ells mateixos a casa pròpia.

La derrota contra el Girona el cap de setmana passat va posar en evidència la irregularitat del Sabadell a la Creu Alta. Tant és així que dels cinc partits han caigut en tres, els mateixos que en els 21 de tot el curs passat. “L'explicació és que en un partit vam ser derrotats per la grandesa del rival (Betis), en un altre perquè no vam estar a l'altura (Numància) i en el darrer perquè el Girona ha rendibilitzat molt bé els gols”, va analitzar Miquel Olmo sense observar una tendència erràtica en el camí del seu equip.

L'objectiu

Des d'un principi, la intenció del tècnic vallesà ha estat millorar el registre dels últims cursos a domicili però ara es troba amb una altra pedra a la sabata. “He manifestat diverses vegades que l'objectiu era recuperar les sensacions quan juguem de visitant i, després, continuar amb la bona dinàmica a la Creu Alta”, va explicar l'entrenador, que en el darrer partit contra el Girona no va veure el seu equip gaire inferior al rival. En tot cas, ara toca girar full i demà els arlequinats miraran d'amortitzar aquesta tendència amb una victòria en la complicada visita a l'estadi del Mallorca.

LA DADA

6
punts de 15 possibles
ha sumat el Sabadell aquesta temporada a la Creu Alta.
Temporada 2011/12
0 derrotes en la jornada 9. 5 derrotes a final de curs.
Temporada 2012/13
3 derrotes en la jornada 9. 5 derrotes a final de curs.
Temporada 2013/14
1 derrota en la jornada 9. 3 derrotes a final de curs.
Temporada 2014/15
3 derrotes en la jornada 9.

Raúl Tamudo serà sotmès avui a una artroscòpia

Ase magre ple de mosques. Miquel Olmo està tenint un grapat de maldecaps en forma de lesions –no pot comptar ni amb Cristian García, Juanjo, Hidalo ni Longás– i, amb vista al partit de demà a Mallorca, i segurament alguns més, tampoc podrà comptar amb Raúl Tamudo, ja que el club va anunciar ahir que serà sotmès avui a una artroscòpia “per reparar la lesió del menisc intern del genoll dret”. Tamudo va abandonar dimecres l'entrenament després de rebre un cop al genoll en una acció amb Martí Crespí. Sense Tamudo –caldrà veure quin és el període de recuperació–, Juanto podria tornar a una titularitat que va perdre després de la derrota a Vitòria. Des de llavors, Juanto només ha jugat en una de les tres cites dels arlequinats: dissabte contra el Girona, en què va entrar en el 60'.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)