Sabadell

No hi haurà excuses

Sabadell. Els arlequinats viatgen a Mallorca amb dos jugadors del filial a causa de les baixes. El tècnic assumeix la realitat del seu equip i espera que altres jugadors aprofitin l'ocasió

La situació en la taula no és ni de bon tros dramàtica, però en l'ambient enrarit de la Creu Alta els lesionats són un motiu més de preocupació. Ahir al migdia, Tamudo va ser operat i s'afegeix a l'àlbum de baixes d'Olmo que ja té mitja col·lecció. Però, malgrat que tots ells són jugadors amb molta importància dins del vestidor, el tècnic no ho vol utilitzar com un pretext d'una possible patinada. En una plantilla de 21 jugadors, tothom ha de respondre arribat el moment.

I el moment ha arribat. Eguaras i Hervás formaran un doble pivot sense alternatives. “Tenim absències, però aquesta és la nostra realitat i no hi podem fer res”, assegurava Olmo ahir. “Juanjo, Longás i Cristian van ser tres dels cinc jugadors més utilitzats l'any passat, i Hidalgo i Tamudo han tingut una participació molt important a l'inici, però no podem buscar tota la responsabilitat en la seva absència. Cada acció ha de recaure en el grup”, va afirmar el terrassenc. Avui a Mallorca no hi haurà gaires canvis respecte a la derrota contra el Girona, tot i que queda la porta oberta del lateral dret entre Agus i Sotan. La resta, amb Juanto a la punta, molt similar.

No preocupa

Que hi hagi hagut tants lesionats i tantes molèsties musculars no ha plantejat a Olmo revisar res des del punt de vista mèdic ni físic. “Tenim una plantilla curta i assumim que aquestes coses poden passar. Si fossin tots de la mateixa zona sí que seria un problema, però cada lesió és diferent.”

A l'altre bàndol qui sí que podrà jugar és l'estrella del Mallorca, Marco Asensio. El jugador ha arrossegat unes molèsties musculars aquesta setmana, però Karpin va dir ahir que sí que l'alinearà. Tot plegat dins del mal ambient que ni les dues últimes victòries ha aconseguit canviar a Palma. Ahir va haver-hi una manifestació de 3.000 aficionats en contra dels dirigents a la qual el mateix entrenador va donar suport, no sense escepticisme: “Estar contra ells? Si no arreglen ni el camp, què han d'arreglar?”, va manifestar Karpin, que creu que està igualment assenyalat: “Crec que no me la jugo menys. Aquí no saps el que passarà. Demà se li creuen els cables a algú i ja està.”

LA PRÈVIA

No podem buscar tota la responsabilitat en les absències. Cada acció recau sobre el grup
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
No me la jugo menys. Aquí no saps el que passarà. Demà se li creuen els cables a algú i ja està
Valeri Karpin
ENTRENADOR DEL MALLORCA

“No reservarem a ningú per al Sevilla”

Amb les necessitats que té ara mateix el Sabadell en la competició, pendent de no caure en llocs de descens, Miquel Olmo té clar que encara no ha de pensar en el partit de copa de dimecres contra el Sevilla. “No reservarem absolutament a ningú. El nostre objectiu és aconseguir la permanència al més aviat possible i un cop arribi el partit de copa ja pensarem amb qui podem comptar i amb qui no”, assenyalava ahir l'entrenador arlequinat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)