Sabadell

Un error i poques idees

Sabadell. Els arlequinats cauen per segon partit seguit en un matx molt discret en atac i en què un penal de Carlos Hernández fa la diferència. L'equip desapareix a partir del gol encaixat

sabadell0


mallorca1


Es fa difícil veure com un equip amb tants homes de qualitat de tres quarts en endavant ensenyi tan poques coses en atac. Contra el Girona, el Sabadell no va poder superar la munió de defensors que va alinear Machín i tampoc ahir contra el Mallorca va estar fresc d'idees. Miquel Olmo va incidir que l'objectiu era no encaixar gols i quan un equip de naturalesa atacant és forçat a defensar li costa molt fer la transició mental. Aquesta poca naturalitat va mutilar les idees del Sabadell, que no va tenir fluïdesa i al davant va funcionar a batzegades. Però aquests cops van deixar de veure's quan va encaixar el gol de penal al 60'. Les llums es van apagar i els arlequinats tornen a caure en un partit i en la classificació.

Olmo va optar per canviar força l'onze respecte al partit contra el Girona. Agus va ser titular al lateral dret i Sotan va tornar a la titularitat en un lloc natural per a ell, a la banda esquerra en detriment d'Aridai. Amb una defensa plena de defensors, els d'Olmo van quadrar un primer temps sense passar gaires problemes al darrere. Només algun error d'Espasandín va provocar apropaments com el que va salvar Carlos Hernández en una pilota a l'espai (16') a la qual Abdón no va poder arribar. Els arlequinats es parapetaven bé quan no tenien la pilota, però ho passaven malament quan el rival feia el mateix. No hi havia oferiments dels quatre atacants si no era a l'espai i així només es va apropar a Cabrero en dues ocasions a pilota parada: un xut al pal de falta de Collantes (26') i un servei de Gato a assistència d'Olivas en un córner (33'). El xut va sortir llepant el pal.

El dia i la nit

El Sabadell va ser molt més protagonista amb la pilota en la sortida del segon temps. No era tan vertical però circulava i encerclava el rival al seu propi terreny de joc. Però el Mallorca tapava tots els automatismes que busquen Collantes i el Sabadell només va poder arribar en una rematada de Sotan, després d'una errada de Gulan, que va sortir desviada per ben poc (57').

A Olmo no li semblava del tot malament allò que estava veient i va estirar al màxim totes les substitucions fins després del minut 60, mentre Karpin regirava l'equip buscant més presència a camp rival. I li va sortir perfecte el pla a l'entrenador estonià, ja que la primera acció de Scepovic va suposar el penal de la victòria local. Tot i que abans va haver-hi una altra falta dins l'àrea prou clara sobre Juanto que l'àrbitre no va assenyalar, De la Fuente Ramos sí que va assenyalar l'agafada de Carlos Hernández quan l'atacant es disposava a desmarcar-se (62').

Fora del partit

El gol va ser un cop de
puny a tota la mandíbula que va enviar al Sabadell a la lona. Fins als últims minuts no van deixar de rebre apropaments del rival, que es defensava fàcilment amb la pilota. Només dues centrades desesperades que Aridai no va encertar.

MALLORCA: Cabrero; Cendrós, Kasim, Bigas, Gulan; Bustos, Joao Víctor; Markovic (Arana, 54'), Marco Asensio (Martí, 89'), Pereira i Abdón Prats (Scepovic, 60'). SABADELL: Nauzet; Agus, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Espasandín (Aridai, 75'); Collantes, Eguaras, Hervás (Lucas Porcar, 82'), Sotan; Gato i Juanto (Forgas, 64'). GOLS: 1-0 (63') Arana de penal. ÀRBITRE: De la Fuente Ramos. T.G.: als locals Abdón Prats, Cendrós i Gulan; als visitants Espasandín, Eguaras, Agus, Carlos Hernández i Lucas Porcar. PÚBLIC: 5.824 espectadors a Son Moix.
El partit no m'ha agradat; hem estat espessos en atac però estic content del joc en defensa
Valeri Karpin
entrenador del mallorca
No ens mereixem la derrota perquè el rival no ha proposat res millor del que hem fet nosaltres
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
En el primer temps no ens han creat ocasions i el gol ha estat un cop molt dur
Manuel Gato
atacant del sabadell

Acaben amb dos jugadors del filial

Abans del gol, Miquel Olmo ja tenia el canvi en la ment. Ernest Forgas estava preparat per substituir Juanto Ortuño a la recerca d'un jugador que fixés els centrals i que pogués rematar les centrades des de les bandes. Així, el jove jugador format en diversos clubs del futbol català (entre ells la Pobla i el Jàbac Can Jofresa) va fer el seu debut a la categoria. “Em sento ara mateix amb aquella doble sensació: content per haver debutat per fi i trist perquè l'equip ha perdut”,
va resumir el davanter que va fer la pretemporada amb el primer equip però que una lesió a l'espatlla li van tancar les portes del debut fins a la jornada 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)